Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Basse-Californie
  4. Ensenada
  5. Valle de Guadalupe
Ensō Omakase, Valle de Guadalupe, BCN

Ensō Omakase

5.0
5
13 commentaires
51 $ et plus
Sushi

Effectuer une réservation

2 personnes
20 h 00
Réservée 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Romantique
  • Innovant
  • Bien pour les occasions spéciales
Ensō Omakase is a collaboration from Chef Robert Ruiz and Chef Drew Deckman. We offer two seatings each day, one at 1:45pm, and one at 5:45pm, limited to 8 guests. We have created an intimate, sustainable Omakase experience, focusing specifically on the ingredients available seasonally here in Valle de Guadalupe. Our produce is grown here in the valley on our family farms, truly farm to table. Our exclusive wines are from Baja California, from Cavas del Mogor, and neighboring vineyards. We work with local purveyors and fisherman to ensure that our seafood is sustainable. That our offerings from the sea are treated with our continued philosophy of using the correct capture methods, the correct species, at the right time of year. Valle de Guadalupe, Baja California is an area unique to the world, constantly evolving with the seasons, our menu reflects the same. Our goal is to explore the history, ingredients, and cuisine of Baja though an exclusive dining experience.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Sushi, Asiatique Contemporaine, De la ferme à la table
  • Heures d'ouverture
    lun., jeu.–dim. 14H30–18H45 lun., jeu.–dim. 06H45–22H00
  • Numéro de téléphone
    646 210 8635
  • Dress code
    Tenue de VIlle

Expériences

  • Private 15 course Omakase Dinner

    2 500,00 MXN par personne

    Plusieurs dates disponibles
    We invite you do dine in an exclusive Chef's table Omakase experience. One on one private dinner with Chef Robert Ruiz. Using ingredients exclusively from our 3 organic farms, the best seafood and shellfish sourced sustainably from local fisherman, a blend of Japanese, French, Mediterranean, and Mexico. Wines selected by the Chef as an optional wine and Sake pairing. located in the heart of the vineyards of Mogor.
    Private 15 course Omakase Dinner photo

L'opinion de 13 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

5.0
5 selon des cotes récentes
  • 5Nourriture
  • 5Service
  • 5Ambiance
  • 4,9Valeur

BruitMoyen

13 commentaires
  1. Dahen

    Basse-Californie

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 2 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fue una experiencia increible! nos gusto mucho el menu y propuesta que manejo el Chef Rob Ruiz, excelente atencion y servicio de todo el personal. una experiencia muy diferente que ofrece el Valle de Guadalupe y que recomiendo probar a quienes les gusta ir mas alla de lo cotidiano.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. TAMARA

    Basse-Californie

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 1 septembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This was the best Omakase experience I’ve ever had. Chef Rob Ruiz is incredible at what he does, and he prioritizes sustainability which is so refreshing to see. Each course was delicious and so well thought out, I can’t wait to go back again.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    Las Vegas

    5 commentaires

    5.0

    5 commentaires

    Y est allé le 31 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Such a great experience with chef Robert. It was such a personal experience

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Annie

    Los Angeles

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 30 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Such an incredible experience a one of a kind journey. So fantastic! The staff and the attention to detail were unmatched!! One for the books!

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Christie

    Chicago

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 17 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This was a sublime experience. Next level in all ways.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Maria

    New York City

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 6 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This was one of our best experiences ever!! Chef Robert Ruiz is amazing, knowledgeable, charismatic and human, and he generously shared anecdotes with us. The food was heavenly. We had an unforgettable night and hope for the best at Ensō Omakase. At some point, our neighbor in the 12 person seating bar spontaneously exclaimed when eating one of his nigiris "this is f...ing amazing!!"...and we all agreed.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Client d'OpenTable

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 3 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Enso Omasake in Valle de Guadalupe, Mexico, offers an extraordinary dining experience with stunning views of the vineyards. The serene setting and impeccable service set the stage for an unforgettable culinary adventure. Each course in the omakase menu is a work of art, showcasing the finest ingredients and exceptional chef skills. From delicate starters to exquisite sushi and sashimi, every bite is a perfect balance of flavors. The chef’s inventive use of seasonal ingredients and the fusion of traditional and contemporary techniques make each dish a revelation. The intimate dining experience, with passionate chefs and attentive staff, adds a personal touch. For those seeking an extraordinary culinary journey, Enso Omasake is a must-visit. It’s a place where artistry meets gastronomy, creating unforgettable memories long after the final course.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Valeria

    San Diego

    4 commentaires

    VIP
    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 20 juillet 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Best Omakase experience available in the Southern California and Baja food scene.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. rentob

    Palm Springs

    2 commentaires

    VIP
    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 22 juin 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing way to experience fresh local products in VDG with a variety of flavors. Chef and staff, thank you for an amazing dinner. Regresaremos!

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Client d'OpenTable

    Las Vegas

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 20 juin 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Chef Robert is an inspiration. He provided a very intimate experience with us and we were extremely grateful to have him share his story and his culinary art with us. This was the most authentic sushi experience I’ve had.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Ensō Omakase a été coté 5 étoiles par 13 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
20 h 00
Réservée 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Ensō Omakase

Carretera Tecate km 85.5, San Antonio de las Minas, Valle de Guadalupe, BCN 22766

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Deckman's patio area.
  • Quartier
    Valle de Guadalupe
  • Heures d'ouverture
    lun., jeu.–dim. 14H30–18H45 lun., jeu.–dim. 06H45–22H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Sushi, Asiatique Contemporaine, De la ferme à la table
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    We recommend private transportation, UBER and other platforms not available in the area.
  • Renseignements supplémentaires:
    La table du chef, Section fumeur extérieure, Vue
  • Numéro de téléphone
    646 210 8635
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable