Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nord du Michigan / péninsule supérieure
  4. Nord du Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4,8
85 commentaires
30 $ ou moins
Américain Contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Des expériences sont disponibles.
  • Idéal pour les plus belles vues
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Américaine, Bistro
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar., mer. 11H30–14H30
  • Numéro de téléphone
    (231) 995-3120
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Quartier
    Traverse City
  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Options sans gluten, Végétalien, Vin, Vue

Expériences

  • Cocktails and Charcuterie

    39,00 $ US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    It's cocktail time! Students' knowledge will be tested as they learn experientially at the Cocktails and Charcuterie series at Lobdell's. Sip on small batch cocktails and mocktails served by the Beverage Management class while enjoying sharable appetizers crafted by the Garde Manger students. A wine and beer selection will also be available. Menu includes 2 beverage selections plus a three course sampling of cheeses and assorted charcuterie.

L'opinion de 85 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,9Ambiance
  • 4,7Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure cuisine

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur service

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure ambiance

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Innovant

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Idéal pour les groupes

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Sain

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Bien pour les occasions spéciales

  • Nord du Michigan

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan

    Meilleure cuisine

  • Nord du Michigan

    Meilleur service

  • Nord du Michigan

    Meilleure ambiance

  • Nord du Michigan

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan

    Innovant

  • Nord du Michigan

    Idéal pour les groupes

  • Nord du Michigan

    Sain

  • Nord du Michigan

    Bien pour les occasions spéciales

85 commentaires
  1. Susan

    Nord du MI

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We truly enjoyed our meal Beef borignone would like the receipt Staff were a pleasure

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Brian

    Nord du MI

    2 commentaires

    3.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    The bar let this experience slip. They could not keep up with the pace. And we understand. So it’s important to these learners to know that all aspects of a restaurant experience matter. Not getting drinks, and even just water, out quickly can taint a customer experience. We waited 15 minutes for a glass wine and a two mix cocktail. I hope they do get better.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Leslie

    Raleigh

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    Ce commentaire est-il utile?

  4. David

    Nord du MI

    61 commentaires

    VIP
    4.0

    61 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Michelle

    Washington DC

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Ira

    San Francisco

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Lisa

    Nord du MI

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Our experience was great service, food and cocktails. The students and staff are kind and attentive!

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Jack

    Detroit

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 5
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    My first dry Manhattan was very weak. It was clear, you could see through it. The second one was well done. Charcuterie board was not worth it. If each person paid $39, each person should have received their own board. I would have been better off attending by myself.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Don

    Nord du MI

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Lobdell’s Culinary Restaurant has an excellent menu. The entrees are always excellent with great variety.The sandwiches and salads are delightfully presented and always delicious. The Lobdell speciality desert is 5 stars and more. A quiet atmosphere, beautiful view, and friendly staff makes Lobdell’s the best place to eat in Traverse City.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Anne

    Grand Rapids

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    What a wonderful culinary experience! We had the beef bourgnion, leek tarte, the best ice tea! Attentive and knowledgeable staff. Truly the best restaurant in Traverse City. We will be back! Thank you Courtney for your hospitality!

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Great Lakes Culinary Institute a été coté 4,8 étoiles par 85 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, Traverse City, MI 49686-2619

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Quartier
    Traverse City
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar., mer. 11H30–14H30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Américaine, Bistro
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Options sans gluten, Végétalien, Vin, Vue
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable