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Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4,8
97 commentaires
30 $ ou moins
Américain Contemporaine

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2 personnes
19 h 00
Réservée 2 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Idéal pour les plus belles vues
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Américaine, Bistro
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar., mer. 11H30–14H30
  • Numéro de téléphone
    (231) 995-3120
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Quartier
    Traverse City
  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Options sans gluten, Végétalien, Vin, Vue

Expériences

  • World Cusine Lunch- Taste of Lebanon

    35,00 $ US par personne

    Seulement 27 févr. 2025
    Enjoy a taste of Lebanon created and served by students in our World Cuisine classes. Lunch consists of 3 courses of shareable plates including a variety of appetizers, main course and dessert for $35 plus tax & gratuity.
  • World Cusine Dinner- Taste of Spain

    55,00 $ US par personne

    Seulement 13 mars 2025
    Enjoy a taste of Spain created and served by students in our World Cuisine classes. Dinner consists of 4 courses of shareable plates including a variety of appetizers, soup or salad, main course, dessert, and one glass of wine, beer, or non alcoholic beverage for $55 plus tax & gratuity.
  • World Cusine Lunch- Taste of Spain

    35,00 $ US par personne

    Seulement 13 mars 2025
    Enjoy a taste of Spain created and served by students in our World Cuisine classes. Lunch consists of 3 courses of shareable plates including a variety of appetizers, main course and dessert for $35 plus tax & gratuity.

L'opinion de 97 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,9Ambiance
  • 4,7Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure ambiance

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Innovant

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Sain

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Idéal pour les plus belles vues

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Les plus réservés

  • Nord du Michigan

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan

    Meilleure ambiance

  • Nord du Michigan

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan

    Innovant

  • Nord du Michigan

    Sain

  • Nord du Michigan

    Idéal pour les plus belles vues

  • Nord du Michigan

    Les plus réservés

97 commentaires
  1. Ira

    VIP

    San Francisco

    6 commentaires

    5.0

    6 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    A fantastic way to support the Great Lakes Culinary Institute and the students while enjoying a terrific meal.

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  2. Cathy

    Detroit

    9 commentaires

    5.0

    9 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    You can’t beat the creativity of the menu or quality of the food!!!

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  3. Betty

    Nord du MI

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Taste of Italy with fixed menu. Outstanding. Entree perfectly cooked grouper.

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  4. Carolyn

    Nord du MI

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Our lunch was amazing. We had a delicious variety of foods and tasty beverages. Our server Danielle was thoughtful and prompt, available but did not hover. The Thai cashew mango salad was a highlight, a symphony of flavors and textures, truly yummy. Don't skip the beverages, they were beautifully paired with the courses and lovely to linger over. We were very relaxed, and delighted with our meal

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  5. Anne

    Nord du MI

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We sat at the bar and Merrill was our server. Very personable and efficient. A wonderful experience as always. Food was beautifully presented and delicious

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  6. Richard

    Des Moines

    6 commentaires

    5.0

    6 commentaires

    Y est allé le 5 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    As usual, it was a great meal! Wonderful setting, attentive but not overwhelming server, awesome food preparation and presentation. Very enjoyable!!

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  7. Denise

    Detroit

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 5 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    First time here, and what a delightful experience. Husband had salmon, with risotto, and I had chicken mushroom pasta. Both dishes were delicious, although the pasta could have been a little hotter.. We were too full for dessert, but took an apple blondie home and enjoyed it thoroughly.

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  8. NANCY

    VIP

    Seattle

    8 commentaires

    5.0

    8 commentaires

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    As always, the food was excellent. The view is superb and the students and staff do a wonderful job serving you.

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  9. Paula

    Detroit

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Had an amazing lunch. I had the trout which was delicious and was accompanied by shrimp and cheesy grits, the other two diners with me had the chicken and gnocchi and vegetarian pasta. We all loved our meals!

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  10. David

    VIP

    Nord du MI

    63 commentaires

    5.0

    63 commentaires

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    It's a teaching restaurant, so allow 1 ½ hrs for lunch and more for dinner. Classic choices such as the beef bourguignon entree and the soup of Shredded Chicken with fennel and a hint of star anise were very good. No time today to linger for deserts which are superb. Pastry Chef Megan is a pro. Merrill at the bar always has a fun delicious special drink, plus the standard classic cocktails. It's nice to see they now offer a better range of Non-area wines , as well as local wines to please visitors. Wine choices are 8 or so of both whites and reds. Best view of the bay, even on a very snowy day. Beautiful setting.

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FAQ

Le restaurant Great Lakes Culinary Institute a été coté 4,8 étoiles par 97 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

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2 personnes
19 h 00
Réservée 2 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, Traverse City, MI 49686-2619

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Quartier
    Traverse City
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar., mer. 11H30–14H30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Américaine, Bistro
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Options sans gluten, Végétalien, Vin, Vue
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