Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nord du Michigan / péninsule supérieure
  4. Nord du Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4,8
90 commentaires
30 $ ou moins
Américain Contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
21 h 00
  • Idéal pour les plus belles vues
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Américaine, Bistro
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar., mer. 11H30–14H30
  • Numéro de téléphone
    (231) 995-3120
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Quartier
    Traverse City
  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Options sans gluten, Végétalien, Vin, Vue

L'opinion de 90 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,9Ambiance
  • 4,7Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleure ambiance

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Innovant

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Sain

  • Nord du Michigan / péninsule supérieure

    Idéal pour les plus belles vues

  • Nord du Michigan

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord du Michigan

    Meilleure ambiance

  • Nord du Michigan

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord du Michigan

    Parfait pour le brunch

  • Nord du Michigan

    Innovant

  • Nord du Michigan

    Sain

  • Nord du Michigan

    Idéal pour les plus belles vues

90 commentaires
  1. NANCY

    VIP

    San Francisco

    8 commentaires

    5.0

    8 commentaires

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    As always, the food was excellent. The view is superb and the students and staff do a wonderful job serving you.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Paula

    Detroit

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Had an amazing lunch. I had the trout which was delicious and was accompanied by shrimp and cheesy grits, the other two diners with me had the chicken and gnocchi and vegetarian pasta. We all loved our meals!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. David

    VIP

    Nord du MI

    62 commentaires

    5.0

    62 commentaires

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    It's a teaching restaurant, so allow 1 ½ hrs for lunch and more for dinner. Classic choices such as the beef bourguignon entree and the soup of Shredded Chicken with fennel and a hint of star anise were very good. No time today to linger for deserts which are superb. Pastry Chef Megan is a pro. Merrill at the bar always has a fun delicious special drink, plus the standard classic cocktails. It's nice to see they now offer a better range of Non-area wines , as well as local wines to please visitors. Wine choices are 8 or so of both whites and reds. Best view of the bay, even on a very snowy day. Beautiful setting.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. diane

    Nord du MI

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 3 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Always great service and food. Noise level high because there's nothing to absorb sound.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Susan

    Nord du MI

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 26 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We truly enjoyed our meal Beef borignone would like the receipt Staff were a pleasure

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Brian

    Nord du MI

    2 commentaires

    3.0

    2 commentaires

    Y est allé le 21 novembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    The bar let this experience slip. They could not keep up with the pace. And we understand. So it’s important to these learners to know that all aspects of a restaurant experience matter. Not getting drinks, and even just water, out quickly can taint a customer experience. We waited 15 minutes for a glass wine and a two mix cocktail. I hope they do get better.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Leslie

    Raleigh

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 21 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    Ce commentaire est-il utile?

  8. David

    VIP

    Nord du MI

    62 commentaires

    4.0

    62 commentaires

    Y est allé le 21 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Michelle

    Washington DC

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 21 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Ira

    San Francisco

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 20 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Great Lakes Culinary Institute a été coté 4,8 étoiles par 90 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
21 h 00
Carte Google pour le restaurant Great Lakes Culinary Institute

715 E Front St, Traverse City, MI 49686-2619

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Front Street and Barlow
  • Quartier
    Traverse City
  • Heures d'ouverture
    Dîner mar., mer. 11H30–14H30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Américaine, Bistro
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef James Morse
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bière, Non-fumeur, Options sans gluten, Végétalien, Vin, Vue
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable