Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres
  4. West London
  5. Chiswick
Hedone, London,

Hedone

4.5
4,5
782 commentaires
41 £ et plus
Française
  • Innovant
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Romantique
Ouvert en juillet 2011 par le chef autodidacte Mikael Jonsson, le Hedone s'est rapidement établi sur la scène culinaire de Londres et a été acclamé au niveau national, de même que par des critiques internationales. En octobre 2011, le Hedone a remporté le prix One to Watch des National Restaurant Awards et il a obtenu sa première étoile Michelin en octobre 2012. Il s'est par la suite placé en 63e place sur la liste des 50 meilleurs restaurants du monde du San Pellegrino. Le Hedone offre un décor très novateur avec une cuisine totalement ouverte qui démontre que le chef n'a « rien à cacher ».

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisines
    Française, Européene, Anglaise
  • Heures d'ouverture
    Souper Quotidiennement 18H30–21H30
  • Numéro de téléphone
    020 8747 0377
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Mikael Jonsson
  • Quartier
    Chiswick
  • Parking details
    Parking possible on Chiswick High Road
  • Public transit
    Chiswick Park tube station. Turnham Green Church bus stop. Gunnersbury rail and tube station. Access from M4 and A4.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Assis au comptoir, Non-fumeur, Vin

L'opinion de 782 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

4.5
4,5 selon l'ensemble des cotes
  • 4,6Nourriture
  • 4,4Service
  • 4,2Ambiance
  • 3,4Valeur

BruitMoyen

782 commentaires
  1. Vineeth

    Berlin

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 24 mai 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This is cooking wizardry at its best ... ingredients are made to sing, with immaculate attention to texture

    Ce commentaire est-il utile?

  2. VeraM

    New York City

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 10 mai 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Absolutely Outstanding Meal each time. Mikael is a pure genius!!!!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. TommyD

    San Francisco

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 9 mai 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Hedone was great. The food is local, and each course was flavorful and delicious. The wine pairing was amazing. The wines paired well with each course. The staff were all very friendly and fun!

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Client d'OpenTable

    Toronto

    7 commentaires

    1.0

    7 commentaires

    Y est allé le 27 avril 2019

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 3
    3. Service 1
    4. Ambiance 2
    Visiting from North America, for a highly recommended and 1 Michelin star, the experience leaving the restaurant - left a bad taste in my mouth despite the chef and the kitchen’s effort to cook delicious meal. We have visited many great restaurants but this is one that I do not believe it’s worth returning. To give credit where it’s due, food itself was good for the price. I cannot say it was exceptional for the price. Unfortunately, it felt as if the restaurant’s focus and passion wasn’t food, from the beginning through the whole service and till the end, felt like we got second rate service compared to every other table. They were a bit pushy on the alcohol (I’m allergic to alcohol), especially when we didn’t order a full bottle which my husband cannot finish by himself. I still ordered non-alcoholic drinks. Then the meal seemed to be the same for everyone (they do not offer a menu so they can change it up whenever and whatever) as we were sat at the bar and could see everything, I mean everything - the cooking, the ingredients, the tension, the drama, the female chef touching of her nose and hair and back to the food without washing the hand, etc. So when every table but us, got the lamb from France and we got the quail. And the chef literally raving about the lamb to the next guests who drank bottles of wine, and other tables who rolled in with designer handbags and etc, makes you wonder how come we were the only ones who got served the quail? Plus we had ordered the daily special of sweet bread which they had completely forgotten!? And served us dessert first! For a 1 Michelin star restaurant, I expect consistency with the food, the service and the overall experience for every customer that walks through the door. Not just a great service and meal for friend bloggers and high alcohol consuming customers. I usually don’t do this kind of reviews but i think it’s only fair that other has opportunity to see what my experience was before they decide.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. cutechick

    Londres

    7 commentaires

    VIP
    4.0

    7 commentaires

    Y est allé le 27 avril 2019

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Andy Haley speaks so highly of this place, but for us it is okay only. Worth a visit but won’t return again.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Client d'OpenTable

    Londres

    5 commentaires

    4.0

    5 commentaires

    Y est allé le 26 avril 2019

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 3
    Both food and service were professional but the ambiance was more like a dining Hall than a restaurant with a £105 price tag for dinner. And if you are a sensory person like me, you will be disappointed because there is no enticing aroma of food that will trigger your desire to eat.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Betchay

    Londres

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 24 avril 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    A unique dining experience. Perfect for a celebration meal - just be prepared to settle the bill!

    Ce commentaire est-il utile?

  8. lantz

    Londres

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 13 avril 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Stunning and creative food, interesting concepts where each table gets a slightly different menu

    Ce commentaire est-il utile?

  9. AmeliaM

    Londres

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 9 avril 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Great dining experience. It is like a culinary show with the kitchen as the star on center stage. The food was phenomenal. We were comfortably full after the tasting menu (without the cheese board). The dishes were fresh, tasty, and experimental cooked that I could not begin to figure out how it was cooked in such a way. I loved it and would recommend the experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Yangzi

    Londres

    13 commentaires

    4.0

    13 commentaires

    Y est allé le 7 avril 2019

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We heard a lot of good reviews before going to Hedone to try their Sunday brunch menu, but we were a bit disappointed. The service, interior and ambience were great but the food was not as good as what we expected. The homemade Pissaladiere, confit duck salad and the dessert were quite impressive but the burger (we tried both beef and guinea fowl) , which we had a high expectation for, turned out to be just OK.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Hedone a été coté 4,5 étoiles par 782 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Carte Google pour le restaurant Hedone

301 Chiswick High Road, London, W4 4HH

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Chiswick
  • Heures d'ouverture
    Souper Quotidiennement 18H30–21H30
  • Prix
    41 £ et plus
  • Cuisines
    Française, Européene, Anglaise
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Parking possible on Chiswick High Road
  • Public transit
    Chiswick Park tube station. Turnham Green Church bus stop. Gunnersbury rail and tube station. Access from M4 and A4.
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Mikael Jonsson
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Assis au comptoir, Non-fumeur, Vin
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable