Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Provinces de l'Atlantique
  4. New Brunswick
  5. Caraquet
Hotel Paulin, West Caraquet, NB

Hotel Paulin

4.7
4,7
3 commentaires
51 CAD et plus
Canadienne contemporaine
  • Romantique
  • Innovant
  • Bien pour les occasions spéciales
All reservations must be confirmed by phone 24 hours in advance. The hotel is open year round, providing customized packages and personalized services offered up by the innkeepers themselves. With an ever-changing menu, Chef/owner Karen Mersereau and partner, Gerard Paulin, 3rd generation owner, offer farm to table cuisine using fresh-local, wild foods from New Brunswick. Karen offers chef-guided culinary vacations, food & wine tours, cooking classes where guests forage for wild foods later to be used for dinner. A fully licensed dining room and sommelier-selected wines are all features of this hotel. In-room spa services and private meeting spaces make this property a perfect venue for romance, weddings, special events and meetings.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 CAD et plus
  • Cuisines
    Canadienne contemporaine, Français Canadien, Internationale
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 18H30–22H00
  • Numéro de téléphone
    (506) 727-8988
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Karen Mersereau
  • Service traiteur
    Tapas, petites bouchées, light meals and full Chef Tasting Dinners. You can order by the platter , by the bite or select from customized menus. <br />
  • Installations pour groupes privés
    Perfect for private group venues of 6 to 50 persons. Ideal for small intimate weddings, corporate meetings and private dinners. All menus are customized to meet guest requirements. Groups of 6 to 10 require 24-48 hrs notice. Larger groups require at least 1 week's notice.
  • Quartier
    Caraquet
  • Parking details
    Stationnement de l'hôtel
  • Public transit
    Private Charters and landing strip close by. Air Canada flights arrive twice daily 50 minutes from hotel. Shuttle and limousine service available by advanced reservation.
  • Renseignements supplémentaires:
    Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Carte d'origine fermière, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vin

Ce que les gens ont partagé

Évaluation globale (notes et commentaires)

4.7
4,7 selon l'ensemble des cotes
  • 5Nourriture
  • 4,7Service
  • 5Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

3 commentaires
  1. RichardB

    Montréal1 commentaire

    5.0

    Y est allé le 21 août 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Marvellous dinner experience! I booked on Open Table after seeing some positive reviews. I was impressed the next morning, when chef (and co-operator of the hotel) Karen called me to go over menu options and my preferences. When I showed up at the appointed time, I learned from the server/host Anthony that I would be the only dinner guest. Which meant that I had exceptional, warm, thoughtful service. Began in the lounge with a glass of wine (well-selected wine list); moved on to the charming dining room to eat. Meal began with a cold gazpacho-type soup, slightly piquant with some shrimp. Went on at a comfortable pace to the main course: locally-farmed Arctic char, stuffed with smoked salmon; sautéed scallops; roasted potatoes and veg. Dessert of sponge cake with peaches and local blueberries, with a dollop of ice cream. Best meal in Caraquet! Highly recommended.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. ClaudetteDanL

    Provinces de l'Atlantique4 commentaires

    4.0

    Y est allé le 21 juillet 2017

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Karen did an excellent job with our meal. Very memorable evening.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. kmr140616

    Chicago 13 commentaires

    5.0

    Y est allé le 7 juin 2016

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Found this restaurant by chance burning a business trip. The food was prepared to order and made form the freshes ingredients. The owners are also the chef and service staff. WOuld highly recommend, but not if you are in a hurry. Made for a very relaxing evening.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Hotel Paulin a été coté 4,7 étoiles par 3 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Carte Google pour le restaurant Hotel Paulin

143 Boulevard St-Pierre, West Caraquet, NB E1W 1B6

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Caraquet
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 18H30–22H00
  • Prix
    51 CAD et plus
  • Cuisines
    Canadienne contemporaine, Français Canadien, Internationale
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement de l'hôtel
  • Public transit
    Private Charters and landing strip close by. Air Canada flights arrive twice daily 50 minutes from hotel. Shuttle and limousine service available by advanced reservation.
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Karen Mersereau
  • Renseignements supplémentaires:
    Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Carte d'origine fermière, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (506) 727-8988
  • Service traiteur
    Tapas, petites bouchées, light meals and full Chef Tasting Dinners. You can order by the platter , by the bite or select from customized menus. <br />
  • Installations pour groupes privés
    Perfect for private group venues of 6 to 50 persons. Ideal for small intimate weddings, corporate meetings and private dinners. All menus are customized to meet guest requirements. Groups of 6 to 10 require 24-48 hrs notice. Larger groups require at least 1 week's notice.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable