Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Australie
  3. Sydney
  4. Centre d'affaires de Sydney
  5. Circular Quay
Signature Ablone Claypot Rice - Kobo, Sydney, AU-NSW

Kobo

4.8
4,8
101 commentaires
100 $ et plus
Coréenne

Effectuer une réservation

2 personnes
21 h 00
Réservée 2 fois aujourd'hui
  • Innovant
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Romantique
Kobo is the workshop for Hatted Chef, Jacob Lee, a space for him to demonstrate his love for his homeland of Korea, re-engineering regional dishes onto a contemporary platform, incorporating Japanese and Australian influences for a dining experience like no other.

A solid marble chef’s table is front and centre, seating 8 guests at a time for an intimate chef's table (meaning “I leave it up to you.”), Chef Jacob breaks the menu down into “Episodes” with each episode featuring a core focus on a culinary moment of his life.

Kobo is located in Sydney's new Quay Quarter Lanes, a short walk from Circular Quay station, nestled just behind the historic Hinchcliffe House.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    100 $ et plus
  • Cuisines
    Coréenne, Coréenne contemporaine, Spécialité Japonaise
  • Heures d'ouverture
    mar–sam 18H00–23H00
  • Numéro de téléphone
    0458 332 352
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Jacob Lee
  • Installations pour groupes privés
    Kobo is a limited 8 seat Omakase experience, for those seeking a unique private event you may book the entire venue out for the evening. To do this please contact the venue manager well ahead of time.
  • Quartier
    Circular Quay
  • Rue transversale
    Loftus Street & Lotus Lane
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    Circular Quay Station, Circular Quay Light Rail, Stand B Circular Quay Bus Stop.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bière, La table du chef, Non-fumeur, Salle à manger privée, Toilettes universelles, Vin

L'opinion de 101 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,6Valeur

BruitDynamique

Aimé pour

  • Sydney

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Sydney

    Innovant

  • Centre d'affaires de Sydney

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Centre d'affaires de Sydney

    Meilleure cuisine

  • Centre d'affaires de Sydney

    Meilleur service

  • Centre d'affaires de Sydney

    Meilleure ambiance

  • Centre d'affaires de Sydney

    Meilleur rapport qualité prix

  • Centre d'affaires de Sydney

    Innovant

  • Centre d'affaires de Sydney

    Bien pour les occasions spéciales

101 commentaires
  1. Yun

    Sydney

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 26 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Very nice restaurant, unique Korean culinary experience. Highly recommended

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Summer

    Hong Kong

    2 commentaires

    3.0

    2 commentaires

    Y est allé le 24 août 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    The restaurant is lovely, but is not value for money. I have never been to a fine dining restaurant that serves humble food (cucumber, bun, etc). Overall food too salty.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Emily

    San Francisco

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 24 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    One of the best meals we’ve had anywhere in the world!

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Jennifer

    Melbourne

    7 commentaires

    5.0

    7 commentaires

    Y est allé le 23 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Jacob Lee and his two sous chefs delivered an exquisite 11 course degustation menu which was cooked, curated and presented in front of diners. Locale - on Loftys Lane, in a simple sleek intimate setting even though guests are seated with backs to large glass panels, high bar seating where diners can view all the work to be presented and consumed at after being provided with local Korean background. Food - in a word, stunning. Simply cannot explain how beautiful each dish was presented and how the flavour combinations all work together to give guests a mouthful of Korea. Chefs - knowledgeable, friendly, delicate handwork, the care taken to ensure each dish was perfect. Value - yes, this is an expensive night but after seeing the care and attention taken by each chef, the willingness to share background stories of their Korea, I’m happy to pay. It was 2.5 hrs that ended with the most stunning burnt rice ice cream I suspect I will never taste again. A night meant for special occasions that you will not regret. Just go.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Ben

    Melbourne

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 17 août 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent, a really great experience, strongly recommended.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. LizaG

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 18 juillet 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent food and experience. Will definitely return to try new menu

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Client d'OpenTable

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 11 juillet 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    A well thought out journey through Korean BBQ. (This menu only available for another 9 weeks) Staff were inviting. One dish in particular brought tears to my eyes. A very special birthday night for my sister. Thank you

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Client d'OpenTable

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 6 juillet 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    The food is really good. The setting is intimate. They explained the dish before serving it.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. AdrianneW

    San Francisco

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 4 juillet 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The restaurant is beautiful and the food was really delicious

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Client d'OpenTable

    Sydney

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 2 juillet 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Great food, superb tastes, just need more time in between courses please

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Kobo a été coté 4,8 étoiles par 101 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
21 h 00
Réservée 2 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant Kobo

4 Loftus Ln, Circular Quay, Sydney, AU-NSW 2000

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Loftus Street & Lotus Lane
  • Quartier
    Circular Quay
  • Heures d'ouverture
    mar–sam 18H00–23H00
  • Prix
    100 $ et plus
  • Cuisines
    Coréenne, Coréenne contemporaine, Spécialité Japonaise
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    Circular Quay Station, Circular Quay Light Rail, Stand B Circular Quay Bus Stop.
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jacob Lee
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bière, La table du chef, Non-fumeur, Salle à manger privée, Toilettes universelles, Vin
  • Numéro de téléphone
    0458 332 352
  • Installations pour groupes privés
    Kobo is a limited 8 seat Omakase experience, for those seeking a unique private event you may book the entire venue out for the evening. To do this please contact the venue manager well ahead of time.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable