Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Australie
  3. Sydney
  4. Inner South
  5. Chippendale
KOI Experiential  - KOI Experiential, Chippendale, AU-NSW

KOI Experiential

4.6
4,6
86 commentaires
100 $ et plus
Australienne Moderne

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Innovant
  • Chic
An imaginative tasting menu designed by Reynold is here, presenting an unmissable feast for the senses.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    100 $ et plus
  • Cuisines
    Australienne Moderne, Asiatique, Australienne
  • Heures d'ouverture
    Souper mer.–dim. 05H30–08H30
  • Numéro de téléphone
    (02) 9182 0976
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Reynold Poernomo
  • Quartier
    Chippendale
  • Parking details
    Aucun
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, La table du chef, Non-fumeur, Vin

Expériences

  • Dessert Dining Menu $155pp (SYDNEY)

    155,00 $ AU par personne

    15 janv. 2025 - 29 mars 2025
    We invite you to a dining experience where dessert takes center stage. The menu of this Dessert Dining revolves around the concept of Reflections, serious thought and consideration are given to each dish. Each reflection involves layers of purpose to pair with its reflective snack and drink pairing (non-alcoholic). Due to the nature of the menu and the ingredients used to create them, we are unable to accommodate any dietary requirements. We kindly ask guests to arrive on time for their reservation. Please note there is a 48-hour cancellation policy. Cancellation within 48 hours before your reservation will incur a $155 charge per person. Rescheduling within 48 hours will incur a $50 fee per person. A 10% surcharge applies on Sundays.
    Dessert Dining Menu $155pp (SYDNEY) photo

L'opinion de 86 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.6
4,6 selon des cotes récentes
  • 4,6Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,5Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Sydney

    Innovant

  • Sydney

    Bien pour les occasions spéciales

  • Sydney

    Australienne Moderne

  • Inner South

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Inner South

    Meilleure cuisine

  • Inner South

    Meilleur service

  • Inner South

    Meilleure ambiance

  • Inner South

    Meilleur rapport qualité prix

  • Inner South

    Idéal pour les cocktails créatifs

  • Inner South

    Sain

  • Inner South

    Bien pour les occasions spéciales

  • Inner South

    Animé

86 commentaires
  1. Louisa

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 15 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Very happy with this collab KOI X Sebastian. Very happy with the kakigori and paired well with the mocktail. Plus point we got the best seats right at the center and served by Chef Reynold & Chef Sebastian. The Kakigoris taste so light and not overly sweet so we still have some room for KOI cake afterwards. Excellent!!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Trisha

    Hawaii

    4 commentaires

    2.0

    4 commentaires

    Y est allé le 14 décembre 2024

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 3
    3. Service 2
    4. Ambiance 2
    Value for money wasn't there, it wasn't an "experience" just served an ice cream, the people at the bar all seemed to know one of the owners and so he spent most of the time talking to them.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Elsia

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 14 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Dessert so good as well the mocktail. Service is excellent.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Heather

    West Sussex

    12 commentaires

    5.0

    12 commentaires

    Y est allé le 13 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Incredibly creative and delicious food! We were hoping to meet chef Reynold as we are huge fans and Instagram followers, but his incredible talent is expressed by his menu and team, thank you for an amazing experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Ybrahim

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 30 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great value for the experience. Very keen to go back to try next season menu

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Janis

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 23 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This is a very special and unique dining experience that I recommend for anyone celebrating a special event or who appreciate food as an art

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Brent

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 16 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Lovely dining experience, service was great, and the food was intriguingly excellent. Hidden gem.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Hari

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 16 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Amazing food, the wine pairing was spot on, thoroughly enjoyed everything. Highly recommend.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Fenny

    Melbourne

    2 commentaires

    4.0

    2 commentaires

    Y est allé le 8 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Everything was good but we don’t like the canapes as there is no balancing on the flavour. Caesar Bouquet: the dressing doesn’t cover all so the last few bite only taste the mesclun or lettuce Egg tart: only taste Parmesan nothing at all Fried bao was excellent eventho a bit dry Tomato : no taste and no texture at all, too sour; clearly just fresh tomato taste and the wonton it’s not crispy (soggy) The Jus on wagyu was perfect. Cheers

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Kara

    Brisbane

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 16 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I thoroughly enjoyed the experience and was prepared for high expectations of quality, but a potential for being let down with various reviews implying the food was overpriced, small quantity and subpar quality. Can I assure you this was not the case. This was my first experiential dining and I was amazed by the design, layout, textures, accompaniments, flavours and vibrancy. This was a special treat I’d saved up for and had planned years in advance, and I can definitely say I do not regret it. My only constructive feedback was the auto surprise of being charged for tap water ($4) and elocution when presenting each dish.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant KOI Experiential a été coté 4,6 étoiles par 86 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant KOI Experiential

6 Central Park Ave, Chippendale, AU-NSW 2008

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Chippendale
  • Heures d'ouverture
    Souper mer.–dim. 05H30–08H30
  • Prix
    100 $ et plus
  • Cuisines
    Australienne Moderne, Asiatique, Australienne
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Reynold Poernomo
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, La table du chef, Non-fumeur, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable