Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon
  4. Portland
  5. Portland S.-O.
Lilia Comedor, Portland, OR

Lilia Comedor

4.8
4,8
331 commentaires
51 $ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
23 h 00
Réservée 7 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Innovant
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Idéal pour les cocktails créatifs
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.

Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.

Salles privées

Salles privées

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    De la ferme à la table, Américaine, Mexicaine Contemporaine
  • Heures d'ouverture
    mer–dim 17H00–21H00
  • Numéro de téléphone
    (541) 900-5836
  • Options de paiement
    Carte Blanche, Carte Eurochèque, Chèque Gourmet, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Juan Gomez
  • Installations pour groupes privés
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Contact du groupe privé
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
  • Quartier
    Portland S.-O.
  • Rue transversale
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bière, Droit de bouchon, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse/Manger à l'extérieur, Végétalien, Vin

Expériences

  • Chef's Counter

    90,00 $ US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us at the chef's counter for a tasting menu experience delivered by Chef Juan. You will get to taste every dish on the menu for the week. The menu changes every week so you will always have something new!

L'opinion de 331 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,6Ambiance
  • 4,5Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Portland / Orégon

    Innovant

  • Portland

    Innovant

331 commentaires
  1. Mindy

    Portland

    22 commentaires

    VIP
    5.0

    22 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Am amazing meal as always. The food is crazy creative and always delicious. This is one of Portlands gems!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Kathleen

    Portland

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 2
    3. Service 4
    4. Ambiance 3
    So disappointed! We have been here several times and had an awesome experience with food that make you say "how did they do this???" We had 3 entrees this visit and the best one was the sheep milk dressing on the chicory salad and they were pretty stingy with the amount. The two large entrees were barely edible. One was a very crispy hard taquito with mushroom and potato filling that had no flavor and a few spoonfuls of crab on top. The combo was disconnected. The other entree was meatballs on polenta with a very spicy "mole like" sauce. It overpowered the mild polenta and the meatballs were bland. This is not the review I would expect to write for any restaurant in this group but my husband and I were extremely surprised at the decrease in quality. Our server mentioned that the chef had left at half shift to "spend time with his family" on a Saturday night. I doubt this impacted the experience but it is worth noting. I'm not sure whether we will give them another try but I hope this isn't going to be others experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Annie

    Portland

    1 commentaire

    VIP
    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Such a delightful experience. The food was incredible and the service as well. We’ll definitely be back.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Debby

    Portland

    22 commentaires

    VIP
    4.0

    22 commentaires

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 3
    The food was wonderful, but extremely expensive! The portions are also very small.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Douglas

    Hawaii

    2 commentaires

    VIP
    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 17 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Incredible, creative dishes. Now #1 on my list of Portland restaurants.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Ashton

    Austin

    17 commentaires

    5.0

    17 commentaires

    Y est allé le 17 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Delicious, hyper local, seasonal food. I love and at the same time dislike that their menu is constantly changing because it means likely never having the same dish twice. Service is fabulous, highly recommend the chef’s counter experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Jeffry

    México

    2 commentaires

    VIP
    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 15 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This restaurant serves food unlike any other. A modernist thoughtful take on restated Mexican flavors and textures. Well informed staff make careful recommendations on both food and wine pairing choices. Excellent value. This was our third experience and each time the menu has been different and reflected the best of seasonally available ingredients and flavors. Will happily be returning.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Keith

    Palm Springs

    12 commentaires

    4.0

    12 commentaires

    Y est allé le 11 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Carintas was outstanding. NY steak was OK. Tuna was good. Oysters were excellent.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Jeff

    Côte centrale californienne

    3 commentaires

    4.0

    3 commentaires

    Y est allé le 10 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    We dined on the entire menu and very much enjoyed the experience. Very unique combinations of flavors and textures ranging from oysters seasoned with a phenomenal citrus to cured ahi that was a favorite at the table to pork in a spicy sauce. Fun vibe, friendly wait staff, unusual cocktails - highly recommend!

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Client d'OpenTable

    Washington DC

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 9 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Incredible dinner one of the best in portland. Chefs tasting was amazing

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Lilia Comedor a été coté 4,8 étoiles par 331 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
23 h 00
Réservée 7 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Lilia Comedor

3159 S Moody Ave, Portland, OR 97239

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Quartier
    Portland S.-O.
  • Heures d'ouverture
    mer–dim 17H00–21H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    De la ferme à la table, Américaine, Mexicaine Contemporaine
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Options de paiement
    Carte Blanche, Carte Eurochèque, Chèque Gourmet, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Juan Gomez
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bière, Droit de bouchon, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse/Manger à l'extérieur, Végétalien, Vin
  • Numéro de téléphone
    (541) 900-5836
  • Installations pour groupes privés
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Contact du groupe privé
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable