Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de Washington, D.C.
  4. District de Columbia
  5. Logan Circle
Mallard Table Lay - Mallard, Washington, DC

Mallard

4.8
4,8
98 commentaires
De 31 $ à 50 $
Régionale Américaine (contemporaine du Sud)

Effectuer une réservation

2 personnes
22 h 00
Réservée 13 fois aujourd'hui
  • Charmant
  • La perle du quartier
  • Bien pour les occasions spéciales
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table.

Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.



Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Bar à cocktails, Bar à Vin
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17H00–22H00 dim. 17H00–21H00
  • Numéro de téléphone
    (202) 567-2650
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Hamilton Johnson
  • Quartier
    Logan Circle
  • Rue transversale
    14th Street NW and Rhode Island Ave NW
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin

L'opinion de 98 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,6Valeur

BruitMoyen

98 commentaires
  1. Katerina

    Washington DC

    14 commentaires

    VIP
    5.0

    14 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    A cozy spot. A delightful take on Southern food. Good wine list. Excellent service.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Renee

    Metro d'Atlanta

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Food was FANTASTIC. HIGHLY RECOMMEND Foie Gras Appetizer and Steamed Burger. Amazing flavor profiles. Definitely will eat there again.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Doug

    Washington DC

    2 commentaires

    VIP
    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 17 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    What an excellent brunch! Nashville "Hot" (means fried, not spicy hot) Chicken was perfectly fried - crunchy on the outside, tender and moist and flavorful on the inside. The foie gras-duck jus along with the malted waffle and maple syrup added a mix of savory and sweet sauces to just melt in our mouths... ahhhhh. So so good. The Carolina Country Breakfast did not disappoint, although serving it in a very large bowl-like plate was a little off-putting - but certainly did not lower the ratings for taste and flavors. Beers, cocktails, martinis were perfectly brewed and crafted. OH! And the Autumn Greens salad was amazing - a mix of crunch, nuts, seeds, fruit, blue cheese, with endive which I love - and a flavorful light dressing. One of the best salads I've had in quite a while. Service was attentive, friendly. Nicely renovated dining area and bar. Overall we were so glad we tried Mallard and will be back!!!

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Zena

    Charleston

    7 commentaires

    5.0

    7 commentaires

    Y est allé le 17 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    A five star brunch! Delicious food and cocktails and Reasonably priced. Great service!

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Newsha

    New York City

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 17 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Best meal I’ve had in a while . Every meal we had was so delicious. The duck wings & duck entree were amazing.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Sara

    Washington DC

    18 commentaires

    VIP
    5.0

    18 commentaires

    Y est allé le 16 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food, service, ambiance was amazing! This was my second visit to Mallard in 3 months. I will definitely be going again.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Thomas

    Washington DC

    44 commentaires

    VIP
    4.0

    44 commentaires

    Y est allé le 14 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I thought the found was very good and the mine interesting. Mallard has a nice selection of wines and beers. All and all, it was a pleasant, relaxing meal.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Tom

    Washington DC

    4 commentaires

    VIP
    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 11 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 3
    Mallard has become a regular of mine. The food is quite good, much more imaginative and... inspired compared the previous restaurant in this space. Beer list is fantastic. I am hooked on this Hefeweizen with a hint of ginger that I've never found anywhere else. And reasonably priced ($9 for a sixteen ounce can). Fried Oysters are amazing, and I'm not a big seafood guy. Tried the steak tartare for the first time last night and was very impressed. That and a beer filled me up to the extent that I got dinner to go. My server was excellent, despite having several tables. I want to say her name was Charlotte but can't remember for sure. Highly recommend this place!!

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Tracey

    Philadelphie

    9 commentaires

    5.0

    9 commentaires

    Y est allé le 10 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fantastic creative menu for both food and drinks. There was nothing that I ate that I didn’t love! I can’t even pick one thing that was my favorite. Can’t wait to eat here again!

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Melissa

    Houston

    52 commentaires

    VIP
    5.0

    52 commentaires

    Y est allé le 9 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food was delicious. The ambiance is a Southern perfection.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Mallard a été coté 4,8 étoiles par 98 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22 h 00
Réservée 13 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant Mallard

1337 14th St NW, Washington, DC 20005-3610

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    14th Street NW and Rhode Island Ave NW
  • Quartier
    Logan Circle
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17H00–22H00 dim. 17H00–21H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Régionale Américaine (contemporaine du Sud), Bar à cocktails, Bar à Vin
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Hamilton Johnson
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable