Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Japon
  3. Zone métropolitaine de Tokyo
  4. Centre de Tokyo
  5. Ginza
MARK'S TABLE, Chuo-ku, Tokyo

MARK'S TABLE

4.9
4,9
9 commentaires
10.001 ¥ et plus
Américain Contemporaine
  • Innovant
  • Romantique
  • Bien pour les occasions spéciales
Mark’s Table is a Japanese-inspired New American cuisine restaurant located in the Ginza district of Tokyo. Chef Mark Sekita has created a space where people can enjoy the flavors of both his childhood and his travels, highlighting seasonal ingredients of Japan. All dishes are prepared and served at the chef’s table, giving you a unique experience into the cooking style of Chef Mark. We invite you to come in, relax, and enjoy a meal at our table.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    10.001 ¥ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Française
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–ven 17H30–23H00 (dernière service à 22H00) Il se peut qu'il y ait quelques exceptions à l'horaire ci-dessus. Assurez-vous d'utiliser l'outil de recherche pour confirmer les disponibilités.
  • Numéro de téléphone
    03-3571-1900
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Quartier
    Ginza
  • Parking details
    Aucun
  • Public transit
    5 min walk from JR Shinbashi Station7 min walk from Tokyo Metro Ginza Line/Marunouchi Line /Hibiya Line Ginza Station
  • Renseignements supplémentaires:
    Assis au comptoir, Bière, La table du chef, Non-fumeur, Vin

L'opinion de 9 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

4.9
4,9 selon l'ensemble des cotes
  • 4,9Nourriture
  • 4,9Service
  • 4,9Ambiance
  • 4,6Valeur

BruitDynamique

9 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    Tokyo

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 3 août 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Phenomenal dining experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. MarcoF

    Londres

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 30 juillet 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Apart from a great meal, and a notable wine list, Mark kept to his word, making his restaurant his own kitchen and casually chatting with his guests. Dry special place. A labour of love as he would say!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Taylor

    Tokyo

    5 commentaires

    5.0

    5 commentaires

    Y est allé le 27 juillet 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent food, service, and intimate atmosphere. Mark does an excellent job of sourcing local ingredients across Japan and incorporating them into his dishes. It results in complex and exceptional flavors. Really enjoyed how Mark explains each dish and the inspiration behind each dish. Looking forward to coming back.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Client d'OpenTable

    Comté d’Orange

    6 commentaires

    5.0

    6 commentaires

    Y est allé le 20 juillet 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I brought my wife for her fort trip to Japan and happened across this restaurant. The food was amazing. Chef Mark has excellent instincts and the depth and complexity of his flavors shows incredible talent. Each course in the table d’hote menu is well constructed. When we were there the chilled corn soup showed great creativity and the pasta and steak courses were perfectly executed. Best of all, the chef prepares the meal in front of you and takes the time to present and explain each dish to you. The chef draws his inspiration from his half Italian and half Japanese heritage and he elegantly blends the two together into each course. While the alcohol selection is limited, each course pairs well with one of the wines offered by the glass. Definitely worth checking out this hidden gem if you are in Tokyo.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    San Francisco

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 22 mars 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Mark put together a fish and vegetable only menu for us and it was fabulous. He explains each dish thoroughly and gives great advice on the wine as well. Can't wait to go again!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Client d'OpenTable

    Hawaii

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 14 février 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    とても美味しくシェフの人柄を感じる優しい味でした!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. JJNYC2017

    San Francisco

    10 commentaires

    5.0

    10 commentaires

    Y est allé le 13 février 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food is nothing short of extraordinary ! Such a tremendous blend of flavors and textures. We really enjoyed the blending on western dishes and local ingredients rich with flavor. Can’t wait to come back! Mark is also a gracious host and the decor is very chic and cozy.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  8. Client d'OpenTable

    Tokyo

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 7 février 2018

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    シェフMarkのTraditional yet newな料理を楽しめる。料理の説明から続く絶妙な間合いでの掛け合いはデートや記念日にぴったり

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Tabesuki

    Los Angeles

    32 commentaires

    5.0

    32 commentaires

    Y est allé le 26 décembre 2017

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Dined at Mark's Table for the first time on the day after Christmas with good friends (a foursome) and had a wonderful time. There was a lovely welcome note awaiting our arrival, and the atmosphere was cozy with Mark telling us about the ingredients, his inspirations and culinary and cultural influences that went into each course of the set menu that was served. Mark was delightful and every member of our group had a fabulous experience. The spiced rum soup w/ crispy pancetta had a nice holiday season feel. We enjoyed cod croquettes, and Mark's house-made fettuccine had a mushroom sauce that had a Japanese touch to it. I'm writing this 2 months later so I might be missing specific details but my taste buds still remember the delicious braised wagyu beef and the dessert which was his vanilla ice cream with a delicate berry sauce. The wine list is not huge but very thoughtfully put together and has selections for various tastes. I don't live in Tokyo but I will be back to enjoy Mark's Table whenever I am in town.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

FAQ

Le restaurant MARK'S TABLE a été coté 4,9 étoiles par 9 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Carte Google pour le restaurant MARK'S TABLE

8-4-3 Ginza, Yamada Building 1F, Chuo-ku, Tokyo 104-0061

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Ginza
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–ven 17H30–23H00 (dernière service à 22H00) Il se peut qu'il y ait quelques exceptions à l'horaire ci-dessus. Assurez-vous d'utiliser l'outil de recherche pour confirmer les disponibilités.
  • Prix
    10.001 ¥ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Française
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Aucun
  • Public transit
    5 min walk from JR Shinbashi Station7 min walk from Tokyo Metro Ginza Line/Marunouchi Line /Hibiya Line Ginza Station
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Assis au comptoir, Bière, La table du chef, Non-fumeur, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable