Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Tampa / Ouest de la Floride centrale
  4. Tampa
  5. Tampa
Mise en Place, Tampa, FL

Mise en Place

4.6
4,6
1730 commentaires
De 31 $ à 50 $
Américain Contemporaine
  • Romantique
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Innovant
Depuis 1986, le Mise en Place est devenu un restaurant de référence de Tampa pour sa cuisine américaine moderne, son menu dynamique et ses saveurs reflétant l'amour insatiable pour la nourriture de son chef-gérant primé, Marty Blitz. Son style de cuisine incorpore les saveurs régionales de la communauté internationale de la côte ouest de la Floride à sa formation européenne dans les plats classiques. La passion de la gérante indépendante, Maryann Ferenc, se reflète dans l'esprit du personnel et le niveau de soin accordé à votre expérience culinaire. Le Mise En Place propose une carte des vins sensationnelle et en constante évolution, que le personnel saura parfaitement accorder à votre repas afin de rehausser encore plus votre expérience culinaire. La passion du chef Marty Blitz s'étend au-delà des plats réguliers de sa carte. Il a ainsi créé un « Menu dégustation attaque surprise » composé de 5 plats mis en association avec leurs vins.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Commande en livraison ou à emporter

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Européen Moderne, Mondial/International
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi mar–ven 11H30–14H30 Souper mar–jeu 17H30–22H00 ven, sam 17H30–23H00
  • Numéro de téléphone
    (813) 254-5373
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Marty Blitz
  • Service traiteur
    Having a party at your venue instead of ours? We can bring the Mise Hospitality to you with our Catering Team. Contact Dean@miseonline.com to get information on our Catering and Event Planning services.
  • Installations pour groupes privés
    Looking for the perfect place to hold your next party or corporate function? Consider the unique options at Mise en Place and the Tampa Museum of Art! With 30 years of experience in the business, we feel confident guaranteeing you a simply spectacular event and truly impressive dining experience.
  • Contact du groupe privé
    Aaron Ewing: (813) 253-6473
  • Quartier
    Tampa
  • Rue transversale
    Hyde Park Avenue
  • Parking details
    Complimentary self parking is available in the parking garage within the Altis apartment building directly across Grand Central Ave from Mise en Place. The garage can be accessed on with Magnolia st, or Cedar st.
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Café, Commande à emporter, Droit de bouchon, La table du chef, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Vin, Vue

L'opinion de 1 730 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

4.6
4,6 selon l'ensemble des cotes
  • 4,6Nourriture
  • 4,5Service
  • 4,5Ambiance
  • 2,4Valeur

BruitMoyen

1 730 commentaires
  1. TyanaW

    San Francisco

    10 commentaires

    VIP
    5.0

    10 commentaires

    Y est allé le 23 mai 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was amazing! Such a wonderful place and excellent service.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. BrooklynFoodie

    Tampa

    5 commentaires

    4.0

    5 commentaires

    Y est allé le 14 mars 2020

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 2
    4. Ambiance 4
    The food was wonderful. The scallop appetizer was particularly well balanced. If you want fine dining in Tampa, please skip Bern's and come here. We nor our guests have been disappointed. This was an anniversary dinner that hit almost all the right notes. However, our waiter was perfectly fine for diner service, not for $100/head. I tipped the guy 20%+ so as not to perpetuate the terrible stereotype of poor women tippers. However, he was generally non attentive to our table, and we're not hard to please. For example, the hot tea arrived after dessert was consumed and other indications that he was just not paying attention to us, either in the ways a good wait staff does without being told, or in specific requests like water with no ice.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    Chicago

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé le 14 mars 2020

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 2
    3. Service 3
    4. Ambiance 4
    We've been coming here regularly for 10 years, last night will have been the last time. We went to dinner here friends who had never been. We talked up the restaurant, how we've been coming for years, how's its the best food in Tampa. We were embarrassed to have brought them. Mise en Place has been one of the few Tampa fine dining restaurants worth visiting. The operating word being "was." My wife had the scallops which were rubbery overcooked and dry. Her broccoli was burned and the lentils dry. I had the coq au vin, which was anything but coq au vin. It was roasted chicken with parsnip puree, mushrooms in sauce and carrots. It was not chicken in wine. I get interpretations or deconstructed versions of classic dishes, but if that's what you are doing, tell me so I know what to expect. The server also had no concept of what coq au vin was when I asked him. The rest of the food our friends had was OK at best, even the not-coq au vin was passable. But OK and passable is what you expect at Olive Garden, not a restaurant that bills itself as fine dining. Lastly they seem to have increased all their prices by 20-30%. All good as long as your food measures up. But charging more for lower quality is unacceptable. Let's not even talk about the $20 Manhattan cocktail I was served when all the cocktails on the menu were $12-15, we're in Tampa, not Manhattan... Mise en Place current state is a sad fall from grace, I can only hope they can find their way again before they lose more loyal customers.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Iceman

    Tampa

    6 commentaires

    VIP
    5.0

    6 commentaires

    Y est allé le 14 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Food was superb!!! Understaffed, but will give them a pass as to the current situation and I am sure they were not expecting so many people to be there on Saturday night.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. JamesL

    Tampa

    5 commentaires

    VIP
    4.0

    5 commentaires

    Y est allé le 11 mars 2020

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Well done. Service exceptional . Wine tasting excellent

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Client d'OpenTable

    Tampa

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 11 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Eduardo was amazingly awesome! Made our experience a fabulous one.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. GeeJay

    Grand Boston

    13 commentaires

    5.0

    13 commentaires

    Y est allé le 10 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    So amazing we went 3 nights in a row. The Staff, Food and the space were all perfect.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Client d'OpenTable

    Tampa

    2 commentaires

    1.0

    2 commentaires

    Y est allé le 8 mars 2020

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 1
    4. Ambiance 1
    The service was basic. Nothing special. The food was okay, prices were fair, but just not yummy. Just overall wasn’t an experience that matched the ambience. White table cloth didn’t match the service.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Client d'OpenTable

    Tallahassee

    2 commentaires

    VIP
    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 8 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Great food, overall a fantastic restaurant

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Sweep

    Salt Lake City

    5 commentaires

    4.0

    5 commentaires

    Y est allé le 7 mars 2020

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Very nice evening. The remodeling was quite remarkable, a definite improvement. Service was good, no issues. Only one question, who thought up the idea of serving the octopus appetizer with cold (was it sushi) octopus and warm accompaniments? It’s a loser. I took the octopus home and heated it up in the microwave. Very tasty.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Mise en Place propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (813) 254-5373.

Le restaurant Mise en Place a été coté 4,6 étoiles par 1730 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Mise en Place

442 W. Kennedy Blvd. Suite 110, Tampa, FL 33606

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Hyde Park Avenue
  • Quartier
    Tampa
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi mar–ven 11H30–14H30 Souper mar–jeu 17H30–22H00 ven, sam 17H30–23H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Européen Moderne, Mondial/International
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Complimentary self parking is available in the parking garage within the Altis apartment building directly across Grand Central Ave from Mise en Place. The garage can be accessed on with Magnolia st, or Cedar st.
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Marty Blitz
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Café, Commande à emporter, Droit de bouchon, La table du chef, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (813) 254-5373
  • Service traiteur
    Having a party at your venue instead of ours? We can bring the Mise Hospitality to you with our Catering Team. Contact Dean@miseonline.com to get information on our Catering and Event Planning services.
  • Installations pour groupes privés
    Looking for the perfect place to hold your next party or corporate function? Consider the unique options at Mise en Place and the Tampa Museum of Art! With 30 years of experience in the business, we feel confident guaranteeing you a simply spectacular event and truly impressive dining experience.
  • Contact du groupe privé
    Aaron Ewing: (813) 253-6473
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable