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Olive and Hay, Napa, CA

Olive and Hay

4.4
4,4
982 commentaires
De 31 $ à 50 $
Italienne

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2 personnes
19 h 00
Réservée 24 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
  • Romantique
On Tues 2/18- Fri 2/21, Breakfast will be held at EMBER STEAKHOUSE. We will be CLOSED for dinner from Mon 2/17 - Thurs 2/20.

Olive and Hay is the perfect blend of two famed culinary destinations. Here, local ingredients meets the farm-to-table experience of Napa—a combination that centers around the journey of each ingredient, fusing homemade and homegrown, modern and classic, innovative and traditional Italian cuisine. The feel is casual yet refined, while incorporating rustic accents but providing a modern approach on wine country cuisine.

Settle in and relax as the informal vibe creates an inviting atmosphere of enjoyment and connection. At Olive & Hay, you’re free to focus on what’s important to you: cuisine prepared by chefs honoring past generations, the al fresco dining experience, an award-winning Napa and Sonoma Valley wine list, or simply the company sharing your table. This is a place to take your time, to savor what matters most. *Please note, menu changes frequently*

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Italienne, Californienne, Italienne Moderne
  • Heures d'ouverture
    Brunch Quotidien 07H00–13H00 Souper lun., mar., jeu.–dim. 17H30–21H00
  • Numéro de téléphone
    (707) 251-3090
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef de Cuisine Kyle Carrick
  • Service traiteur
    From weddings, charity galas or corporate events and meetings, our banquet staff is one of the finest in Northern California and the food is unsurpassed. Contact our sales office at sales@themeritageresort.com for more information.
  • Installations pour groupes privés
    Enjoy a private dining experience at Olive & Hay with a prix fixe, chef-prepared menu that’s designed to delight groups of 10 or more guests.
  • Quartier
    Napa
  • Rue transversale
    Napa Corporate Way
  • Parking details
    Complimentary Self Parking
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Bière, Brunch la fin de semaine, Commande à emporter, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin

Expériences

  • Romantic Dining for Two

    13 févr. 2025 - 23 févr. 2025
    In addition to our rustic menu, we will also be featuring a la carte and 3-course share-for-two preset menu for $182: FIRST: ½ Dozen Oysters, Italian Vinaigrette 28 SECOND: Black Truffle Risotto and Hokkaido Scallops, Freshly-Shaved Winter Black Truffles, Truffle Mousse, Parmigiano Reggiano 68 DESSERT: Babà agli Agrumi, Orangecello Glaze, Citrus Cream, Candied Meyer Lemon 18

L'opinion de 982 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.4
4,4 selon des cotes récentes
  • 4,3Nourriture
  • 4,5Service
  • 4,2Ambiance
  • 4Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Pays du vin

    Parfait pour le brunch

982 commentaires
  1. Alexandria

    VIP

    San Francisco

    5 commentaires

    2.0

    5 commentaires

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 1
    4. Ambiance 3
    Waited for 30-40 minutes for each course of food. Rarely saw the waiter, when we did he was apologizing for the wait. Very loud. Food was also subpar. Unripe tomatoes in the caprese. Undercooked meatballs in the spaghetti meatball. Flavorless garlic parm fries. Would not recommend

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  2. Carl

    VIP

    Chicago

    2 commentaires

    4.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 3
    4. Ambiance 4
    Slow wait staff, but friendly. One dish served out of four was cold

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  3. Patricia

    San Francisco

    4 commentaires

    4.0

    4 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    The flat iron steak was undercooked and they forgot to bring out one dessert.

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  4. Client d'OpenTable

    VIP

    Sacramento

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Wilbert was fantastic- so helpful and kind. This was our second time here and again, our food was great and so were our drinks. Will be back for sure.

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  5. Michelle

    VIP

    San Francisco

    5 commentaires

    5.0

    5 commentaires

    Y est allé le 31 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    I love Wilbert, he has been my waiter twice at Olive and Hay and he’s great! Impeccable service and so friendly! I had a pizza and it is one of my favorites. The crust has a perfect chewiness and the fried artichoke hearts on top were delicious. The hubs had the spaghetti and meatballs which I am assuming were equally as good. He woofed it down before I got a taste 😂

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  6. Shaun

    San Francisco

    1 commentaire

    2.0

    1 commentaire

    Y est allé le 29 janvier 2025

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 1
    3. Service 4
    4. Ambiance 3
    Lasagna Arrabiata was not good at all. It was overcooked and way too much seasoning

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  7. Queenie

    Las Vegas

    17 commentaires

    5.0

    17 commentaires

    Y est allé le 26 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wilbert our server provided us a spectacular service. Food was unbelievable.

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  8. CelesteA

    VIP

    San Francisco

    10 commentaires

    2.0

    10 commentaires

    Y est allé le 24 janvier 2025

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 1
    The restaurant has poor acoustics which made it difficult to hear our conversation. The restaurant was fully booked and the level of noise was annoying.

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  9. Dara

    Comté d’Orange

    1 commentaire

    4.0

    1 commentaire

    Y est allé le 19 janvier 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 3
    Our service was great. We enjoyed the food and wine. Woman at the table next to us was playing rap music on phone very loudly. Shocking how clueless people are! No awareness or consideration of others. It affected our experience unfortunately.

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  10. Michaela

    VIP

    San Francisco

    10 commentaires

    5.0

    10 commentaires

    Y est allé le 6 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fantastic enthusiastic server and delicious food. Best pasta dishes I’ve tasted in a while.

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FAQ

Olive and Hay propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (707) 251-3090.

Le restaurant Olive and Hay a été coté 4,4 étoiles par 982 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 24 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Olive and Hay

875 Bordeaux Way, Napa, CA 94558

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Napa Corporate Way
  • Quartier
    Napa
  • Heures d'ouverture
    Brunch Quotidien 07H00–13H00 Souper lun., mar., jeu.–dim. 17H30–21H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Italienne, Californienne, Italienne Moderne
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Resort tenue décontractée
  • Parking details
    Complimentary Self Parking
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef de Cuisine Kyle Carrick
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Bière, Brunch la fin de semaine, Commande à emporter, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin
  • Numéro de téléphone
    (707) 251-3090
  • Service traiteur
    From weddings, charity galas or corporate events and meetings, our banquet staff is one of the finest in Northern California and the food is unsurpassed. Contact our sales office at sales@themeritageresort.com for more information.
  • Installations pour groupes privés
    Enjoy a private dining experience at Olive & Hay with a prix fixe, chef-prepared menu that’s designed to delight groups of 10 or more guests.
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