Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Comté d’Orange
  4. Sud du comté d'Orange
  5. Irvine
Paul Martin's American Grill - Irvine, Irvine, CA

Paul Martin's American Grill - Irvine

4.4
4,4
3298 commentaires
30 $ ou moins
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 32 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Animé
  • Bien pour les repas d'affaires
  • Bien pour les occasions spéciales
Les fondateurs, Brian Bennett et Paul Fleming, voulaient un restaurant qui serait à proximité - un endroit qui vous sert des plats préparés à partir de zéro avec des ingrédients de haute qualité préparés simplement et à un prix accessible. Le Paul Martin's American Grill est issu de ce concept et de ces valeurs. Depuis son ouverture, la devise demeure "Saisonnier et Savoureux." Au menu, vous trouverez les meilleurs fruits de mer issus d'une pêche durable, des viandes et volailles d'élevage naturelles, des fromages artisanaux et des charcuteries. Accompagnez votre repas d'un des nombreux cocktails artisanaux à base de spiritueux maison infusés, d'une bière artisanale et d'une profonde sélection de plus de 100 vins, dont la plupart sont offerts au verre. Prenez connaissance des menus riches et variés, conçus pour favoriser les petites portions et le partage. Au Paul Martin vous passerez un agréable moment et découvrant une nourriture approfondie.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américaine, Américain Contemporaine, Grillade
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11H30–21H00 ven, sam 11H30–22H00 Brunch dim 11H00–21H00
  • Numéro de téléphone
    (949) 453-1144
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Christian Orozco
  • Installations pour groupes privés
    Whether you’re celebrating a special occasion or hosting a business meeting, we have the space for you. From menus to decor, we are happy to customize every detail to fit your needs.
  • Quartier
    Irvine
  • Rue transversale
    Pacifica
  • Parking details
    Free parking structures in the center. Free parking during the weekends at Building 100 Parking structure.
  • Public transit
    Route D on the Irvine Shuttle
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin

Expériences

  • Create a New Tradition- Sunday Brunch

    Plusieurs dates disponibles
    Join us Sundays from 11-2PM to experience our new brunch menu! Explore creative new à la carte entrées like our charcuterie board-inspired DIY Avocado Toast. For meatlovers our new Hangover Burger will delight — or go classic with our new Grill Benedict. No brunch is complete without refreshing cocktails and we’re serving them up by the glass or by the pitcher. Try our new Sangria or Blackberry Margarita Pitchers, or enjoy DIY Mimosas featuring a bottle of bubbly plus juices for the whole table.
    Create a New Tradition- Sunday Brunch photo

L'opinion de 3 298 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.4
4,4 selon des cotes récentes
  • 4,3Nourriture
  • 4,5Service
  • 4,4Ambiance
  • 4,1Valeur

BruitMoyen

3 298 commentaires
  1. Andria

    Los Angeles

    7 commentaires

    5.0

    7 commentaires

    A mangé au restaurant aujourd'hui

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was perfect. Haven't had that kind of service in a long, long time. Our waiter was excellent. Everything was great.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Mike

    VIP

    Orlando

    4 commentaires

    2.0

    4 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 1
    4. Ambiance 3
    This was our second visit to a Paul Martin's restaurant, and it will certainly be our last. The most significant issue was the steak quality, which did not justify the high prices. We ordered the filet mignon, and it neither looked nor tasted like one. I understand it was Valentine's Day, but our server seemed overly rushed, making us feel hurried as well. We ordered our steaks medium well but received them medium instead, necessitating another round of grilling. When the steaks were returned, I noticed a piece I had cut off to show the server was missing. After sending them back again, we finally received two steaks that were close to medium well, but still not quite right. When the bill arrived, it included charges for two additional drinks and a third steak we didn't order. Upon complaining, the server insisted we had ordered four drinks. To be fair, she offered us a complimentary dessert, so we chose the crème brûlée. Unfortunately, it was a disappointment as well. It lacked the usual crusty top layer and had a grainy texture, far from a quality crème brûlée. Overall, it was a disappointing experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Charleen

    Comté d’Orange

    6 commentaires

    2.0

    6 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    The food was overpriced and food was just ok. Ordered the Filet Oscar and it came out with a crab cake. The seafood platter definitely needs work. Never had poke on top of guacamole. Food quality definitely went down.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Wesley

    VIP

    Comté d’Orange

    7 commentaires

    5.0

    7 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Paul Martins menu is classic American based, but by no means standard. They have special touches. Their Short Ribs are like pot roast with no fat, very high quality. Rib eye is a lot of meat, no fat on the edges. Butter cake is an excellent dessert to share.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Kevin

    VIP

    Comté d’Orange

    7 commentaires

    5.0

    7 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Such a nice place!! This place is one of nicest restaurant in Orange County. Everything was awesome, the service, the food, and the ambiance. The noise level in this restaurant is much better than most restaurants even when they are busy. Such a great experience!!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Ann

    Comté d’Orange

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I like the options they have beyond steak and seafood. Service was exceptional!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Guy

    VIP

    Comté d’Orange

    54 commentaires

    3.0

    54 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    I took my Honey to Paul Martin's Grill for Valentine's Day lunch. They were advertising a special Valentine's Day menu. We decided to get the seafood platter for two to share, a bottle of champagne and we each got a dinner salad.. Our salads were somewhat simple but tasty with mixed greens, a few tomatoes, two slices of avocado some sliced red unions and cucumbers with a nice light vinaigrette dressing. Then the seafood platter came. We were very disappointed... the price was $59 and it contained six shrimp, four oysters, one small king crab claw cut in half and about a half cup of poke on guacamole. It all was very fresh and tasted great but we thought that there should have been much more for the price.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. jack

    VIP

    Hawaii

    14 commentaires

    5.0

    14 commentaires

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Good food and service Crab cake was bland Needed more seasoning

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Peter

    Comté d’Orange

    2 commentaires

    3.0

    2 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    It took a long time for the drinks to come out but the food was pretty nice

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Randy

    Los Angeles

    80 commentaires

    5.0

    80 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Tried the new teriyaki salmon as recommended by our server Ryan B. It was fabulous and a new favorite! Great addition to the menu.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Paul Martin's American Grill - Irvine assure un service de livraison en partenariat avec Chow Now, Postmates et Uber Eats. Paul Martin's American Grill - Irvine propose également des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (949) 453-1144.

Le restaurant Paul Martin's American Grill - Irvine a été coté 4,4 étoiles par 3298 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 32 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Paul Martin's American Grill - Irvine

534 Spectrum Center Drive, Irvine, CA 92618

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Pacifica
  • Quartier
    Irvine
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11H30–21H00 ven, sam 11H30–22H00 Brunch dim 11H00–21H00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Américaine, Américain Contemporaine, Grillade
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Free parking structures in the center. Free parking during the weekends at Building 100 Parking structure.
  • Public transit
    Route D on the Irvine Shuttle
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Christian Orozco
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin
  • Numéro de téléphone
    (949) 453-1144
  • Installations pour groupes privés
    Whether you’re celebrating a special occasion or hosting a business meeting, we have the space for you. From menus to decor, we are happy to customize every detail to fit your needs.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable