Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Baja California Sur
  4. San José del Cabo
  5. San José del Cabo
Penca Cocina de Brasa - PENCA COCINA DE BRASA, San José del Cabo, BCS

PENCA COCINA DE BRASA

4.4
4,4
27 commentaires
De 31 $ à 50 $
Mexicaine Contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
23 h 30
Réservée 2 fois aujourd'hui
  • Innovant
  • Idéal pour les cocktails créatifs
  • Idéal pour la musique en direct
Local products cooked on wood-fired grill. Signature cocktails and a curated selection of wines. Located in the hotel corridor of San Jose del Cabo you will find the authentic mesquite flavor in a contemporary and relaxed atmosphere.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Mexicaine Contemporaine, De la ferme à la table, Gril
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner Quotidien 08H00–12H00 Dîner lun.–sam. 11H00–16H00 Brunch dim. 11H00–16H00 Souper Quotidien 17H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    624 319 4889
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Joel Francisco López
  • Quartier
    San José del Cabo
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Apportez votre alcool, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Bienvenue aux chiens, Brunch la fin de semaine, Café, Commande à emporter, Divertissement, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Végétalien, Vin, Vue

L'opinion de 27 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.4
4,4 selon des cotes récentes
  • 4,6Nourriture
  • 4,3Service
  • 4,4Ambiance
  • 3,7Valeur

BruitMoyen

27 commentaires
  1. David

    San Antonio

    11 commentaires

    VIP
    5.0

    11 commentaires

    Y est allé le 17 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We have enjoyed Penca for the last two years since it opened. This year we had our best experience enjoying an evening (Saturday November 17th) of the best Live Jazz in Los Cabos from Daline Jones and the Diego Ramirez Trio. We enjoyed both their sets along with amazing cocktails and dinner and brought two new guests who had never been to Penca before! Please continue the having this group and offering your great cuisine! Thank you!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Ernst

    Baja California

    1 commentaire

    2.0

    1 commentaire

    Y est allé le 27 juillet 2024

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    Las entradas muy ricas. La ensalada de betabel mala. Los tacos de camarón regulares igual que el sashimi..

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    San Francisco

    7 commentaires

    VIP
    4.0

    7 commentaires

    Y est allé le 20 juin 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    Beautiful place delicious food, my issue was parking in front of the place Parking in front is a big NO NO even if staff says is ok and they will let you know to move your vehicle The fine to park in front of the place is $240 pesos and will take you around two hours to get your fine paid so you can get the vehicles license plate.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. joses

    Baja California

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 28 avril 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Just use a little less salt in the food, and please have “salero” available

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    Phoenix

    9 commentaires

    2.0

    9 commentaires

    Y est allé le 13 avril 2024

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 1
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Great atmosphere and seating. Service was ok, cocktails had nice presentation but lacked alcohol, food was once again great presentation but lacked spice, flavor, and was cold. The steak ordered was advertised as a rib-eye however it wasn’t a rjb-eye bit a carne asada cheap cut of meat of which they charged $990 pesos. I would not return.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. RichardD

    San Francisco

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 7 avril 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We visited for the first time, had dinner and enjoyed the Saturday jazz trio performance. Service was prompt and attentive. The ceviche and garden salad appetizers were especially good. The roasted chicken was nicely flavored and cooked nicely. We also enjoyed the tacos. Cocktails were great. And finally we ate outside on the outdoor terrace, very comfortable and pleasant ambiance. I'd recommend going, especially on a Saturday night to hear the excellent musicians...their music was a nice change from the rock and roll cover music that's so common in much of San Jose.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Client d'OpenTable

    Palm Springs

    1 commentaire

    VIP
    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 16 mars 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Service, food, and atmosphere worth all spot on . Started with the ceviche and bone marrow appetizers, that were unique and delicious . Our main courses were the fire grilled chicken And the Totoavo , a local fish , both cooked perfectly . Our waiter Alex was very knowledgeable and attentive.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. CarolP

    Calgary

    16 commentaires

    VIP
    3.0

    16 commentaires

    Y est allé le 16 février 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 5
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    The food was very good but the prices of the wine, etc. were way too high especially compared to other restaurants in the immediate area. Most of the servers were not good at all, orders got mixed up due to the fact they could not understand what we were saying nor could we understand them. They seemed to only able to speak in Spanish, us in English. I got my breakfast, my husband did not even though we each ordered. Only a few of the servers could speak & understand English & also the owner Viry. She went out of her way to get us some gluten free bread which we very much appreciated. When we told her that the server at dinner didn't know how to pour wine & had no personality, she exclaimed that he is a very good server. We'll go back for the food only & only if we can be understood. This is the only restaurant in Plaza de Pescador that has servers speaking / understanding in 1 language only.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. MatthewS

    Vancouver

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 15 février 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    We had a fantastic meal at Penca. Wife and I visiting from Canada. We got the Valentine’s Day special and the portions for the meal were quite small for the price. Otherwise food, ambience, and service were fantastic and we would eat here again.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. HSDG

    Baja California

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 21 janvier 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Muy buen ambiente, estuvimos para la noche de Jazz, muy recomendado. El servicio fue lento, pero creo que es porque no tienen suficientes meseros para cubrir el exterior e interior, no porque los chicos hagan un mal trabajo. La comida es rica, con la porción necesaria, ordenamos el betabel asado y fue una delicia, el vacío también es muy bueno.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

PENCA COCINA DE BRASA propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au 624 319 4889.

Le restaurant PENCA COCINA DE BRASA a été coté 4,4 étoiles par 27 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
23 h 30
Réservée 2 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant PENCA COCINA DE BRASA

Paseo Malecón San José, Calle Rtno. Puntagorda, Campo de Golf Fonatur, San José del Cabo, BCS 23400

Informations supplémentaires

  • Quartier
    San José del Cabo
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner Quotidien 08H00–12H00 Dîner lun.–sam. 11H00–16H00 Brunch dim. 11H00–16H00 Souper Quotidien 17H00–22H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Mexicaine Contemporaine, De la ferme à la table, Gril
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Joel Francisco López
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Apportez votre alcool, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Bienvenue aux chiens, Brunch la fin de semaine, Café, Commande à emporter, Divertissement, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Végétalien, Vin, Vue
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable