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Petrossian at Tiffany, Costa Mesa, CA

Petrossian at Tiffany

5.0
5
260 commentaires
51 $ et plus
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
  • Innovant
  • Parfait pour les vins fins
  • Charmant
The new Petrossian at Tiffany restaurant concept—located at Tiffany & Co. South Coast Plaza—brings a one-of-a-kind dining experience to Southern California. With the world’s finest caviar and a French-influenced contemporary menu, Petrossian’s Executive Chef Carlos Cabrera masterfully unites the art of caviar with the Tiffany & Co. tradition of excellence.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Française
  • Heures d'ouverture
    dim. 16H30–16H45
  • Numéro de téléphone
    (714) 540-5330
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Carlos Cabrera
  • Quartier
    Costa Mesa
  • Rue transversale
    Located inside Tiffany & Co.
  • Parking details
    Aucun
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Non-fumeur, Options sans gluten, Toilettes universelles, Végétalien, Vin

L'opinion de 260 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

5.0
5 selon des cotes récentes
  • 4,9Nourriture
  • 5Service
  • 5Ambiance
  • 4,7Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Comté d’Orange

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Comté d’Orange

    Meilleure ambiance

  • Comté d’Orange

    Meilleur rapport qualité prix

  • Comté d’Orange

    Innovant

  • Comté d’Orange

    Parfait pour les vins fins

  • Comté d’Orange Nord

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Comté d’Orange Nord

    Meilleure cuisine

  • Comté d’Orange Nord

    Meilleur service

  • Comté d’Orange Nord

    Meilleure ambiance

  • Comté d’Orange Nord

    Meilleur rapport qualité prix

  • Comté d’Orange Nord

    Innovant

  • Comté d’Orange Nord

    Parfait pour les vins fins

260 commentaires
  1. Tanya

    San Francisco

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 31 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing experience and sad it’s closed now, wish I found it sooner.

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  2. Crystal

    Comté d’Orange

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 29 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    An absolutely amazing experience! Definitely recommend!

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  3. Albert

    Comté d’Orange

    188 commentaires

    5.0

    188 commentaires

    Y est allé le 29 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Was happy to come in during the last day of their regular service (they have themed events booked for Dec 30/31) before they close. Very happy indeed to say bye to Zachery and Vincent. Thank you so much! I hope you guys re-open at a different spot in OC.

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  4. Jiwon

    San Francisco

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 29 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had the very lucky chance to get a reservation slot at Petrossian on December 2024. Initially we thought this was going to be similar to the other fine dining restaurants that we went to (Per Se (NYC), Le Cirque (Las Vegas), The Modern (NYC), etc.) but it turned out to be a much more tastier, friendly and memorable event. The three of us were peckish so we ordered everything on the menu. Zachary knew that we were unusual customers (ha ha), but accommodated our request by presenting the dishes in a smart order so that the sequence resembled that of a fine dining full course menu where the appetizer-like dishes came out first, then some of the early main dishes and then the heavy hitting main dishes afterward. Vincent presented each dish to us and he was very entertaining/informative when it came to introducing each of the dishes. Both Zachary and Vincent did a great tag-team service and we were very happy with how they kept us intrigued and satisfied with each successive dish that built up to an over arching story one after another. And the food, oh my goodness. It was like a scene in the movie Ratatouille where Remy the mouse explains how each part of the food complement each other to become a much better combination together. In our case, each little morsel, flower, granule, and cube had a purpose and made the overall bite explode in our mouth. We were flabbergasted with each dish and were very impressed by how the Chef (Carlos Cabrera) kept on providing one hit after another as we went down the menu. Later Chef Carlos came out because we kept on getting surprised by each dish, and we had a good opportunity to talk to him and shake his hand. We also took pictures with Zachary, Vincent and Chef Carlos and that will be part of LA family trip photo. We heard that Tiffany is considering overhauling the Petrossian restaurant in 2025 and Petrossian may have to move elsewhere. I am going to visit the restaurant wherever it goes to in the future. See you again.

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  5. David

    VIP

    Phoenix

    21 commentaires

    5.0

    21 commentaires

    Y est allé le 27 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wonderful experience. Really hope they return somewhere nearby!

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  6. madonna

    VIP

    San Diego

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 26 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had a fabulous experience this afternoon and our wonderful service with Vincent was spectacular… the food was divine

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  7. David

    VIP

    San Diego

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 23 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    So sorry they are closing. Vincent and Zach always make it an exceptional experience. I hope they will re-open at a new location. The demand is there and it has always been an oasis of calm and sophistication in South Coast Plaza.

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  8. Dean

    VIP

    Los Angeles

    10 commentaires

    5.0

    10 commentaires

    Y est allé le 21 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great experience today tasting amazing caviar. Zach our server was fantastic. Attentive, informative, and always making sure you have everything you need to enjoy your meal.

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  9. Gareth

    VIP

    Phoenix

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 21 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    It was a very memorable experience! Sad to see them leave South Coast.

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  10. Jennifer

    VIP

    Los Angeles

    22 commentaires

    5.0

    22 commentaires

    Y est allé le 20 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Elevated space serving creative food with caviar touches. Tasting flight of 4 different types of caviar a must as a starter.

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FAQ

Le restaurant Petrossian at Tiffany a été coté 5 étoiles par 260 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Carte Google pour le restaurant Petrossian at Tiffany

3333 Bristol St Costa Mesa, Costa Mesa, CA 92626

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Located inside Tiffany & Co.
  • Quartier
    Costa Mesa
  • Heures d'ouverture
    dim. 16H30–16H45
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Française
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Aucun
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Carlos Cabrera
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Non-fumeur, Options sans gluten, Toilettes universelles, Végétalien, Vin
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