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Piccola Cucina Osteria - Spring St., New York, NY

Piccola Cucina Osteria - Spring St.

4.8
4,8
2512 commentaires
De 31 $ à 50 $
Italienne

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2 personnes
19 h 00
Réservée 46 fois aujourd'hui
  • Charmant
  • La perle du quartier
  • Bien pour les occasions spéciales
Le Piccola Cucina Osteria, deuxième restaurant américain du Piccola Cucina, a ouvert en janvier 2013 au coeur de Soho. Vous profiterez d'un service chaleureux et d'une atmosphère animée, dans le cadre d'un restaurant italien typique. Sa cuisine maison fidèle aux traditions italiennes est l'une des clés du succès du restaurant. De plus, le chef choisit avec le plus grand soin les ingrédients les plus frais de saison.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Italienne, Méditerranéene, Sicilienne
  • Heures d'ouverture
    lun–ven 17H00–23H00 sam, dim 11H30–23H00
  • Numéro de téléphone
    (646) 478-7488
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée

L'opinion de 2 512 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,5Ambiance
  • 4,6Valeur

BruitMoyen

2 513 commentaires
  1. Florine

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    To experience immediately !! Everything was perfect, from food to staff

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  2. Simone

    New York City

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Comida deliciosa, farta .atendimento otimo! Lugar pequeno mas bem aconchegante

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  3. Rane

    Chicago

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I will always reccomend Piccola in every lifetime and every opportunity when the occasion arises. I particularly love this location for the feel. Yes, the restaurant is undoubtedly small and tiny, but because of this with the combination of excellent and warm service, it feels like you’re at a friends apartment who’s an excellent host having dinner. It is an unbeatable, unique experience. My partner and I came in September of 2024 during a trip to NYC and called it the meal of our year. We went yesterday for Valentine’s Day and it was show-stopping yet again. The pasta was so incredibly fresh and flavorful. The care, love, and time it takes to make the noodles to curating the dish was tasted, loved, and appreciated. We had two specials: the Lobster Linguine and the Apple Tart (unsure if it was a tart—it was demolished too quickly to really tell.) The Linguine was otherworldly, perfectly sauced and had a decent amount of lobster. Wild Ragú is a must, it’s why we come after all. And of course, table side made Tiramisu to finish because we would be dumb not to (and so shall you). I can’t wait come back to New York to come back to Piccola. I’d fly spirit just to come back.

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  4. Jeanette

    Orlando

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 10 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This restaurant needs to be on everyone’s radar when you visit NYC. You will Not be disappointed. I visit NYC quite often, and this is by far the best Italian food I have ever had in New York. Authentic Sicilian, and not overpriced !!! Make a reservation because restaurant is small, yet cozy and enjoyable! Great Prosecco and wine list.

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  5. Robert

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 7 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The pasta was really delicious and the service was extremely friendly.

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  6. Elizabeth

    VIP

    New York City

    76 commentaires

    5.0

    76 commentaires

    Y est allé le 31 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Delicious ravioli and salad made for a wonderful lunch. Quick service In a cozy setting.

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  7. Yosuf

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 26 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 3
    Food was delicious and service was on point. This location is really small, should cut one or two tables to fit more comfortably. Overall a great experience.

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  8. Kate

    VIP

    Londres

    5 commentaires

    5.0

    5 commentaires

    Y est allé le 25 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Really great. Cosy and intimate. Fantastic tempting warming pasta dishes. Inventive appetizers. Shared branzino for entree. Perfect spinach! Beautifully seasoned food and well priced. Lovely friendly service. Perfect winter dinner net washed down with a glass of montepulciano.

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  9. Robert

    VIP

    New York City

    21 commentaires

    5.0

    21 commentaires

    Y est allé le 23 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Two of us were sharing three dishes and the waitstaff helped us make dining suggestions. All were terrific. The rolled stuffed swordfish appetizer was a revelation. We are both good cooks who like to dissect how a dish is prepared and we were stumped. Thinly sliced swordfish was grilled, stuffed, and served with a subtle tomato sauce enhanced by grilled little tomatoes and rich black olives. We agreed that we would come back just for this. But I don’t want to give short shrift to the artichoke salad or the pasta with pistachio pesto and seafood ragu, both excellent. The Etna wine we chose was expensive but excellent, much better than Etna wine by the glass - worth the upgrade if you can afford it. Again, kudos the waitstaff for their assistance.

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  10. Noura

    Grand Boston

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 20 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wow!such delicious food and great service and cozy vibe inside

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FAQ

Le restaurant Piccola Cucina Osteria - Spring St. a été coté 4,8 étoiles par 2512 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 46 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant Piccola Cucina Osteria - Spring St.

196 Spring St., New York, NY 10012

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Thompson and Sullivan
  • Quartier
    SoHo
  • Heures d'ouverture
    lun–ven 17H00–23H00 sam, dim 11H30–23H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Italienne, Méditerranéene, Sicilienne
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Aucun
  • Politique de confidentialité
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