Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. Midtown East
Point Seven, New York, NY

Point Seven

4.6
4,6
173 commentaires
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les repas d'affaires
  • Charmant
  • Sain
Chef Franklin Becker's sustainable seafood restaurant, Point Seven, is nestled in NYC's iconic MetLife building, near Grand Central Terminal and the Broadway Theater District. We celebrate diverse seafood preparations from around the globe, featuring sustainable ingredients that ensure a delicious and eco-conscious dining experience. Join us for our new breakfast menu, perfect for business meetings or a nourishing start to your day.
Salles privées

Salles privées

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Fruits de mer, Américain Contemporaine, Bar à cocktails
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–ven. 11H30–14H30 Souper lun.–sam. 17H00–21H30
  • Numéro de téléphone
    (929) 877-1718
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chef Franklin Becker
  • Installations pour groupes privés
    We look forward to planning your private event in one of our elegant spaces, from intimate gatherings to larger celebrations, our private dining options accommodate various group sizes.
  • Contact du groupe privé
    Melissa Becker: (929) 877-1718
  • Quartier
    Midtown East
  • Rue transversale
    Vanderbilt Avenue and East 44th Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    Grand Central Terminal - 4,5,6,7 and S subway lines.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Toilettes universelles, Végétalien, Vin

Expériences

  • Breakfast at Point Seven

    Plusieurs dates disponibles
    Start your day off right! Chef Franklin Becker of Point Seven will be launching a spectacular Breakfast menu beginning June 10th, 2024! We will be offering a variety of classic and unique signature menu items including our Point Seven Seasonal Omelet, House Made Granola, French Toast and Eggs Benedict Shakshuka. Individual dining available in addition to large group bookings.
    Breakfast at Point Seven photo
  • Pre-Theatre Menu Now Available At Point Seven!

    69,00 $ US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Enjoy a three course Chef's tasting menu of rotating Point Seven signature dishes available Friday & Saturday nights 5:00pm-7pm.

L'opinion de 173 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.6
4,6 selon des cotes récentes
  • 4,7Nourriture
  • 4,6Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,2Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • New York City

    Fruits de mer

  • Manhattan

    Fruits de mer

173 commentaires
  1. Warren

    New York City

    17 commentaires

    VIP
    5.0

    17 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great place to go to right at Grand Central. Excellent food. Very fun experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Gregory

    San Francisco

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    I hosted two others for a business breakfast. The atmosphere is excellent, the restaurant is beautiful, the location is great, and the meal was affordable. I would definitely like to visit again, in the future!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. matthew

    New York City

    33 commentaires

    VIP
    3.0

    33 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Beautiful restaurant and the service was excellent. However, the quantity of food seems out of wack with the prices. I ordered an omelet and it was very small--I had a larger serving of potatoes than I did of eggs. Likewise, $7 for a cappuccino seems excessive.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Scott

    New York City

    1 commentaire

    2.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    $74 for two small egg white omelets and 2 coffees.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Brencis

    Los Angeles

    2 commentaires

    VIP
    3.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Service was good and attentive. Food was good but a bit uncreative.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Richard

    New York City

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was absolutely delicious from the Tuna Tostada, the Fluke and the Toffee dessert.Terrific service and staff as well.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Carly

    San Francisco

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé le 12 novembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 2
    4. Ambiance 2
    AC was blasting on us despite 40 degree temperatures outside. Should offer blankets on backs of chairs if they are having problems controlling the HVAC. Server was also underprepared to answer questions about the menu, especially when it came to allergies.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Nicole

    New York City

    7 commentaires

    VIP
    3.0

    7 commentaires

    Y est allé le 12 novembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Beautiful space and nice service. Cocktails well done and nice bar. The food was tasty (not extraordinary) but the ridiculously tiny portions for the price were a big disappointment. The main course crab cake was one very small crab cake for $46. The anchovy toast--two tiny almost bite size pieces for $19. The agnolotti was a few bites for $36. Basically far too expensive for what we received...we all agreed on that, and we were all foodies.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Janice

    Fort Lauderdale

    7 commentaires

    VIP
    4.0

    7 commentaires

    Y est allé le 11 novembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Simply grilled salmon and salsa verde sauce were great. Mashed potatoes were delicious. Rigidity of “no substitutions” is unreasonable. Desserts, especially the chocolate pecan “pie” were very disappointing and definitely not worth the price. Overall, prices too high for what you get.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Elyse

    New York City

    5 commentaires

    VIP
    5.0

    5 commentaires

    Y est allé le 11 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Service and food were above and beyond! Beautiful setting for a quick meeting. Thank you to the chef for making out lunch meeting extra special!

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Point Seven a été coté 4,6 étoiles par 173 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 28 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Point Seven

200 Park Ave, New York, NY 10017

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Vanderbilt Avenue and East 44th Street
  • Quartier
    Midtown East
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–ven. 11H30–14H30 Souper lun.–sam. 17H00–21H30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Fruits de mer, Américain Contemporaine, Bar à cocktails
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    Grand Central Terminal - 4,5,6,7 and S subway lines.
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Franklin Becker
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Toilettes universelles, Végétalien, Vin
  • Numéro de téléphone
    (929) 877-1718
  • Installations pour groupes privés
    We look forward to planning your private event in one of our elegant spaces, from intimate gatherings to larger celebrations, our private dining options accommodate various group sizes.
  • Contact du groupe privé
    Melissa Becker: (929) 877-1718
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable