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Porcine, Paddington, AU-NSW

Porcine

4.9
4,9
77 commentaires
100 $ et plus
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 6 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • La perle du quartier
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
Porcine is a small French bistro above a bottle shop in the leafy suburb of Paddington in Sydney.
Serving an ever-changing menu of timeless French classics, etched daily onto a chalkboard.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    100 $ et plus
  • Cuisines
    Française
  • Heures d'ouverture
    Dîner ven.–dim. 12H00–16H00 Souper jeu.–sam. 18H00–23H00
  • Numéro de téléphone
    0423 015 032
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Nik Hill
  • Quartier
    Paddington
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires:
    Apéritif et coquetel, Bar complet, Bière, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin

Expériences

  • $110 Group Set Menu

    110,00 $ AU par personne

    Plusieurs dates disponibles
    $110 Group Set Menu. Groups of 7 or more are required to do a set menu. Groups of 7 or more also incur a 10% service fee. If you have any questions please don't hesitate to contact us on 0423015032 or bonjour@porcine.com.au.
  • $90 Group Set Menu

    90,00 $ AU par personne

    Plusieurs dates disponibles
    $90 Group Set Menu. Groups of 7 or more are required to do a set menu. Groups of 7 or more also incur a 10% service fee. If you have any questions please don't hesitate to contact us on 0423015032 or bonjour@porcine.com.au.
  • Dîner à la Bière

    150,00 $ AU par personne

    Seulement 26 févr. 2025
    A very special collaboration between Porcine and Wildflower focusing on the beer and cuisine of Northern France and Belgium. 4 courses cooked by Porcine's very own Nik Hill will be matched with 8 beers curated by Topher Boehm of Wildflower fame.

L'opinion de 77 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.9
4,9 selon des cotes récentes
  • 4,9Nourriture
  • 4,9Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,7Valeur

BruitDynamique

Aimé pour

  • Sydney

    Bien pour les occasions spéciales

  • Banlieue Est

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Banlieue Est

    Meilleure cuisine

  • Banlieue Est

    Meilleur service

  • Banlieue Est

    Meilleure ambiance

  • Banlieue Est

    Meilleur rapport qualité prix

  • Banlieue Est

    Bien pour les repas d'affaires

  • Banlieue Est

    Innovant

  • Banlieue Est

    Parfait pour les vins fins

  • Banlieue Est

    Bien pour les occasions spéciales

77 commentaires
  1. Andrew

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    A great place for a catch up with mates. BYO of inappropriate wines is also appreciated.

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  2. Mina

    VIP

    San Francisco

    14 commentaires

    5.0

    14 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    I hadn't been here before despite living around the corner and was seriously impressed. They had read that I was veg and the waiter had already talked to the kitchen in advance of some dishes they could alter to support. Service was excellent, food was great, lots of wine and non alcoholic beverage options that weren't pure sugar. Lovely casual lunch with delicious food.

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  3. Mike

    VIP

    San Francisco

    8 commentaires

    5.0

    8 commentaires

    Y est allé le 11 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Simply stated, feels like a Bucheon in Lyon, but with an Ozzie accent!

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  4. Kate

    TN

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 22 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Love what Porcine does - their attention to detail and laser focus on French cuisine not food trends. Great to have food that is different to a lot of other restaurants and executed so well. Highly recommend the pigeon parfait. Enjoyed a delicious bottle of skin contact Italian wine.

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  5. Tish

    Nouvelle-Galles

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 22 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Still the best French Bistro in Sydney. Beautiful people and stunning food and wine.

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  6. Client d'OpenTable

    Sydney

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 15 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Every time I come here I’m beyond excited and I leave just feeling wow that was ridiculous. The team here is so good, the food is incredible. So talented!!

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  7. Hugh

    Londres

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 15 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Incredible food, delightful staff, and a reasonable bill for the type of fare. Will go back when I can!

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  8. Peter

    Sydney

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 14 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    We love to menun offerings and quality of the dishes. I feel it’s also great value. The service is fun.

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  9. Darren

    Chicago

    1 commentaire

    4.0

    1 commentaire

    Y est allé le 12 décembre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Authentic french bistro vibe with excellent fine dining. The menu was enticing. The food and level of cooking was highly impressive. Never mind a bad dish, there wasn’t a single average dish here - from the warm oysters, gougere, trois comte plate, pate, turkey farsi, mouth-watering pigeon, and Christmas “pudding”. Some serious, on-point cooking backed up with terrific service in a relaxed atmosphere.

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  10. Phil

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 7 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    All thrillier, no filler!

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FAQ

Le restaurant Porcine a été coté 4,9 étoiles par 77 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 6 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Porcine

268 Oxford St, Paddington, AU-NSW 2021

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Paddington
  • Heures d'ouverture
    Dîner ven.–dim. 12H00–16H00 Souper jeu.–sam. 18H00–23H00
  • Prix
    100 $ et plus
  • Cuisines
    Française
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Nik Hill
  • Renseignements supplémentaires:
    Apéritif et coquetel, Bar complet, Bière, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin
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