Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane
  4. La Nouvelle-Orléans
  5. Quartier central des affaires
Restaurant August, New Orleans, LA
Icône

Restaurant August

51 $ et plus
Française / Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 33 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Romantique
  • Charmant
Ouvert en octobre 2001, avec John Besh, originaire de la région, à la barre, le Restaurant August est le seul établissement a avoir été récompensé de 5 haricots par The Times-Picayune au cours des 2 dernières années. Food & Wine a accordé à Besh le prix du Meilleur Nouveau Chef en 1998. Le Guide to America's Best Restaurants a placé le Restaurant August dans son top 5 des restaurants de la Nouvelle Orléans.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Corey Thomas

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: August remains the flagship restaurant within the BRG Hospitality group, and it’s a grande dame dining room of New Orleans. The building rose tall in the 1830s, and the elegant space features mahogany panels and antique mirrors. The modern Creole menu offers a chef’s tasting in seven courses, from red snapper crudo to lavender panna cotta. The team also has a reputation for impeccable service, earning a couple of James Beard nominations in the past decade.

Salles privées

Salles privées

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Française / Américaine contemporaine, Créole
  • Heures d'ouverture
    Dîner ven. 11H00–14H00 Souper Quotidien 17H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (504) 299-9777
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour groupes privés
    At Restaurant August, our Upstairs Private Dining Room can seat up to 100 guests for a reception-style event. The Chef's Tasting Room can seat 12 and features a customized Tasting Menu. Wines can be paired by our sommelier for a more unique experience. Buyouts are also available for up to 300.
  • Contact du groupe privé
    Catherine Hines: (504) 766-1292
  • Quartier
    Quartier central des affaires
  • Rue transversale
    Gravier & Tchoupitoulas
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Droit de bouchon, La table du chef, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vin
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par courriel ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau

Expériences

  • Friday Lunches at August!

    Plusieurs dates disponibles
    Down here in New Orleans, we take Friday lunches seriously, and adding the August experience will guarantee the perfect way to kickstart your weekend. Join us for a special 3 course prix-fixe menu at $65 per person!
  • Christmas Eve at Restaurant August

    Seulement 24 déc. 2024
    Celebrate Christmas Eve with a festive feast at Restaurant August! Join us for a special four-course prix-fixe menu, crafted to bring you the signature August experience of elevated flavors and unforgettable dining. Priced at $140 per person (excluding tax and gratuity), this thoughtfully curated meal features seasonal ingredients and holiday-inspired dishes that are sure to make your evening magical. Whether you're gathering with family or friends, immerse yourself in the warm, welcoming ambiance of August as we toast to the season. Please note there will be no A la Carte menu or Chef's Tasting menu on Christmas Eve.
  • Chef's Tasting Menu

    Plusieurs dates disponibles
    Restaurant August presents our Chef's Tasting Menu - a journey through eight dishes to encapsulate the August experience including Fruits de Mer, Spoon Bread & Caviar, Pan-Seared Diver Scallop, Squab Dirty Rice, Grilled A5 Wagyu, Lemon Myrtle Ice Cream, and "Root Beer Float." This menu is $185 per person excluding tax and gratuity. Enhance your meal with a thoughtful and intentional wine pairing with six courses, +$110 per person.

L'opinion de 8 129 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.9
4,9 selon des cotes récentes
  • 4,9Nourriture
  • 4,9Service
  • 4,9Ambiance
  • 4,5Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Meilleur service

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Romantique

  • La Nouvelle-Orléans

    Meilleur service

  • La Nouvelle-Orléans

    Romantique

8 129 commentaires
  1. Mariana

    New Orleans

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Exceded my expectations. Don’t mind paying a premium for premium service. Food and service fantastic! Would do food course and wine paring again.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Brandon

    New Orleans

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The best food I’ve ever eaten in my life, every time. My top 2 favorites have been octopus+redbeans+bacon from a few years back and the cornbread+caviar+butter from last night

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Jeff

    New Orleans

    5 commentaires

    5.0

    5 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Overall the restaurant had good ratings. I can't say enough about the food or the service. My opinion, the cost was at the top of the range of what I felt it should have been.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Andrea

    Jacksonville

    63 commentaires

    5.0

    63 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We dined at August nine years ago, and the food was so memorable we returned. The bar was set so high the first time, we didn’t think it would be possible to exceed it. Ann Marie, Felicia and the ladies delivering the food from the kitchen were quite the team. My husband and I are still reveling in our experience. Every course on the Réveillon Menu was a journey in taste and got better as we headed for dessert. I ate my first pumpkin dish and raw oyster. Kudos to the chef. The food was outstanding. My husband really enjoyed the spoon bread. My favorite was the pan-seared pompano. We will continue to make dining at August a priority every time we return to New Orleans.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Steph

    New York City

    10 commentaires

    5.0

    10 commentaires

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Eating here is an excellent experience - the service team is wonderful and each dish is crafted with so much style, flavor, and love. It can get a little noisy depending on how many people are there, but it's a reasonable noise level to expect in a busy restaurant. Fun fact - we saw someone ironing the tablecloths when preparing the tables! It's their attention to detail that shows how much they care and make sure you have an amazing meal.

    Ce commentaire est-il utile?

  6. kelly

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This restaurant was recommended to us and we booked the Réveillon dinner and it was AMAZING!!! The 7 course menu was so good and gave us a chance to really have some amazing dishes. Also, the service was great and the place was super cute!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Anjali

    Londres

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Stunning, delicious, creative food. The ambience is beautiful and the service attentive and friendly.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. marian

    San Francisco

    20 commentaires

    5.0

    20 commentaires

    Y est allé le 8 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The snapper was the only entree we ever ordered that wasn’t good. Tasted like mushy cardboard. The other dishes were wonderful as always. Special kudos to the foie gras with brioche.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Georgia

    Houston

    7 commentaires

    5.0

    7 commentaires

    Y est allé le 7 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Best meal ever and that is saying a lot in New Orleans. We were in a room that was quiet enough to have a conversation which was awesome

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Loretta

    New Orleans

    20 commentaires

    5.0

    20 commentaires

    Y est allé le 7 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had the réveillion with wine pairing, and we all enjoyed every course. The flavors and attention to detail were amazing! Very pricey but a wonderful and memorable experience! The service is amazing too and we liked that the noise level allowed us to have enjoyable conversation, which often isn’t the case in New Orleans.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Restaurant August a été coté 4,9 étoiles par 8129 clients d'OpenTable.

Restaurant August propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 33 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Restaurant August

301 Tchoupitoulas Street, New Orleans, LA 70130

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Gravier & Tchoupitoulas
  • Quartier
    Quartier central des affaires
  • Heures d'ouverture
    Dîner ven. 11H00–14H00 Souper Quotidien 17H00–22H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Française / Américaine contemporaine, Créole
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Droit de bouchon, La table du chef, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (504) 299-9777
  • Installations pour groupes privés
    At Restaurant August, our Upstairs Private Dining Room can seat up to 100 guests for a reception-style event. The Chef's Tasting Room can seat 12 and features a customized Tasting Menu. Wines can be paired by our sommelier for a more unique experience. Buyouts are also available for up to 300.
  • Contact du groupe privé
    Catherine Hines: (504) 766-1292
Carte-cadeau

Carte-cadeau

Envoyez une carte-cadeau par courriel ou imprimez-la pour l’offrir en personne.

Envoyer une carte-cadeau
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable