Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Indiana
  4. Indianapolis
  5. Pêcheurs
Salt at Geist, Fishers, IN

Salt at Geist

4.6
4,6
429 commentaires
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 20 fois aujourd'hui
  • La perle du quartier
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
Located in a contemporary space of coastal design Salt at Geist has a focus on fresh. A locally owned scratch kitchen and bar specializing in wild and sustainable seafood, sushi, steaks, hand crafted cocktails along with an extensive wine list, Salt at Geist prides itself on creating unique dining experiences. The restaurant has quickly become a hot spot for casual after work cocktails, late night cocktails on the patio, social plate sharing, business dinners, special occasions, private dining and rehearsal dinners.
Being so close to the reservoir, Salt at Geist ensured the environment, while polished, is still inviting to those getting off the boat to come in for a cocktail and dinner.

Commande en livraison ou à emporter

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Fruits de mer, Steak, Sushi
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 16H00–22H00 ven., sam. 16H00–23H00 dim. 11H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (317) 395-7561
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour groupes privés
    We have 2 beautiful Private Rooms available for your next business dinner or special occasion event.Please contact Dori@eventsatsalt.com or visit our website www.saltatgeist.com for more information.Our 5-star food and service make an evening to remember.
  • Quartier
    Pêcheurs
  • Rue transversale
    Fall Creek Road and Brooks School Road
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires:
    Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Commande à emporter, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Végétalien, Vin

L'opinion de 429 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.6
4,6 selon des cotes récentes
  • 4,6Nourriture
  • 4,6Service
  • 4,6Ambiance
  • 4,2Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Indiana

    Fruits de mer

  • Indianapolis

    Fruits de mer

429 commentaires
  1. Kevin

    Indiana

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    All good enjoyed it very much and will return soon

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Twyla

    Indiana

    1 commentaire

    2.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 1
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    Don't order the lamb shank! It was served ice cold in the middle! The entrees are overrated and overpriced!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Jeff

    VIP

    Indiana

    200 commentaires

    5.0

    200 commentaires

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great seafood menu and extraordinary Halibut!! Very generous portions and great service!

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Mark

    VIP

    Indiana

    16 commentaires

    5.0

    16 commentaires

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The Parmesan crusted Seabass was outstanding as well as the scallops with the honey glaze.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Neeta

    VIP

    Indiana

    65 commentaires

    5.0

    65 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Food was excellent and service was amazing. Our server was excellent! The sushi was delicious as was the sea bass and tuna entrees! Will definitely go back very soon!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Tabitha

    VIP

    Raleigh

    14 commentaires

    5.0

    14 commentaires

    Y est allé le 9 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Good is amazing, you can't go wrong with any seafood or fish dish. The sashimi block is out of this world. The price point is a little higher than average for the area.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Tim

    Indiana

    1 commentaire

    3.0

    1 commentaire

    Y est allé le 8 décembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 3
    While visual appealing, the open floor plan allowed you to hear all conversations around you, at least in the section we were sitting. First cocktails were slow coming out, but after that, service was excellent. Can be hard to find good oysters in the winter (in Indiana) but these were very good. Ordered the born in ribeye, and while the steak itself was extremely tender, it was disappointing that the best bites came when dipped in the gravy and coated in butter. For a $10 side, I got 5 medium-size asparagus… not worth $2 a piece. Wife got the catch of the day, which they recommended be paired with the Parmesan risotto… which was not a good pairing, in our opinion. Good if enjoyed separately, but not together. Overall, it was a decent experience, but with similar favorites just as close, Peterson’s and 1933, and providing a better value and dining experience, this will not become a preferred destination for us.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Jason

    VIP

    Indiana

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 7 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We were early (4:30) sometimes pretty quiet. Service was great. Melina did a fabulous job. Their new craft cocktails were great. Shrimp & grits and sea bass with citrus chili sauce. Both were great. Overall, great night out. Will be back.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Linda

    VIP

    Indiana

    19 commentaires

    5.0

    19 commentaires

    Y est allé le 25 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great place..good food easy parking vs dwntwn location

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Kathy

    VIP

    Indiana

    10 commentaires

    5.0

    10 commentaires

    Y est allé le 24 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    My husband and I came in for dinner. We had the shrimp tempura sushi, beet salad, and the shrimp & grits. Everything was delicious. The atmosphere was pleasant and being a Sunday night; the noise level was quiet. I would return.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Salt at Geist propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (317) 395-7561.

Le restaurant Salt at Geist a été coté 4,6 étoiles par 429 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 20 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Salt at Geist

10158 Brooks School Rd, Fishers, IN 46038

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Fall Creek Road and Brooks School Road
  • Quartier
    Pêcheurs
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 16H00–22H00 ven., sam. 16H00–23H00 dim. 11H00–22H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Fruits de mer, Steak, Sushi
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Apéritif et coquetel, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Commande à emporter, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Végétalien, Vin
  • Numéro de téléphone
    (317) 395-7561
  • Installations pour groupes privés
    We have 2 beautiful Private Rooms available for your next business dinner or special occasion event.Please contact Dori@eventsatsalt.com or visit our website www.saltatgeist.com for more information.Our 5-star food and service make an evening to remember.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable