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Selden Standard, Detroit, MI
Icône

Selden Standard

51 $ et plus
Américain Contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 68 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

À propos de ce restaurant

  • Bien pour les occasions spéciales
  • Innovant
  • La perle du quartier

Pourquoi ce sont des Icônes

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Les habitués de Selden Standard n'arrêtent pas d'y revenir pour déguster des petits plats et des cocktails artisanaux dans un espace industriel branché que le USA Today a classé parmi les meilleurs restaurants de 2024. Les produits locaux et de saison se retrouvent dans les plats comme le poulpe grillé au four à bois et les pâtes fraîches de saison comme les agnolotti au maïs sucré. Assistez au spectacle au comptoir du ou de la chef·fe ou installez-vous sur le patio arrière, orné de murales de fleurs.


À propos du personnel

Philosophie

Nothing brings us more joy than a great meal with friends. Sharing that experience is at the heart of why we opened Selden Standard. Our concept and our dining room are rustic and casual -- come as you are -- but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Description
    Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard Foundation finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was also twice named a James Beard semi-finalist for Outstanding Restaurant (2024, 2025), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Souper Quotidien 17H00–22H00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa

Expériences

  • Mallorcan Winemaker Dinner

    150,00 $ US par personne

    Prépayé

    Seulement 9 avr. 2025
    18 h 00
    Biodynamic winemaker Bàrbara Mesquida Mora will be traveling from her vineyards on the island of Mallorca to join us for a pairing dinner featuring five of her wines (and a few others, just for fun). Chef Andy will prepare six courses to match. Bàrbara is a pioneer in regenerative farming on the island, and after leaving her family business to strike out on her own, she has come to tend several parcels of vines including both indigenous and international grape varieties. Her wines are elegant and food-friendly, and we're delighted to welcome her to Detroit. We hope you'll join us!
    Mallorcan Winemaker Dinner photo

L'opinion de 267 personnes

Commentaires sur le restaurant Selden Standard de personnes qui y ont mangé. Selon des cotes récentes.

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,9Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,6Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Detroit / Est du Michigan

    Meilleure cuisine

  • Detroit / Est du Michigan

    Innovant

  • Detroit / Est du Michigan

    Américain Contemporaine

  • Detroit

    Meilleure cuisine

  • Detroit

    Innovant

  • Detroit

    Américain Contemporaine

267 commentaires
  1. Tim

    Detroit 2 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great experience ! We will definitely be going back.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. SuzAnne VIP

    Louisville40 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food is magnificent and service professional and adroit

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    Detroit 1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    By far one of the best restaurants in the state! Make sure you come ready for a lesson on how food should taste!

    Ce commentaire est-il utile?

  4. kevin VIP

    Detroit 1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent food and service. Definitely look forward to going again and trying out more of the menu.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Anthony VIP

    Toronto3 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Best food in Detroit … always . Friendly and knowledgeable wait staff

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  6. Mary VIP

    Detroit 8 commentaires

    4.0

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Don’t recommend the communal table, noisy and cramped, otherwise fantastic.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Vincent VIP

    Grand Boston50 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wow what a great experience, sat at the chefs counter so had a front row seat of the action Food was amazing. and service by Katie was outstanding. She had a chef level knowledge of the menu which is impressive. Will definitely return.

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  8. Anon

    Detroit 9 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Absolutely excellent service as always. Thank you for accommodating our large party and changes to the reservation.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. NathanC

    Detroit 6 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The octopus was perfect. Better than in Hawaii . And the drinks...

    Ce commentaire est-il utile?

  10. sharron

    Detroit 1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Selden Standard is consistently my favorite restaurant (for over 10 years). I have never had a bad meal and alway have great service.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Selden Standard a été coté 4,8 étoiles par 267 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 68 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Selden Standard

3921 2nd Ave, Detroit, MI 48201-1713

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Description
    Selden Standard’s fare features flavors born in local farms, captured at the peak of the season, prepared in their wood-fired oven, and served small plates-style in shareable portions. Complementing the menu are wines from small producers, distinctive brews, and cocktails to suit the seasons. Selden is rustic and casual, but with an ever-present eye for quality, creativity, and fun. Chef Andy Hollyday is a 2023 James Beard Foundation finalist and four-time semi-finalist. Selden Standard was also twice named a James Beard semi-finalist for Outstanding Restaurant (2024, 2025), and has been named Restaurant of the Year by both the Detroit Free Press (2015) and Hour Detroit (2016).
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Souper Quotidien 17H00–22H00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
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