Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. West Loop
Sepia, Chicago, IL
Icône

Sepia

51 $ et plus
Américain Contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 19 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Parfait pour les vins fins
  • Innovant
Fusionnant sans faille le raffinement et l’authenticité, le vintage et le contemporain, Sépia apporte la sensation d'un classique instantané. L'espace élégant est chaleureux et accueillant, confortable et animé. L'attention portée au détail est valable pour tous les coins de l’établissement- tant dans la salle que sur les plats - du carrelage personnalisé Art Nouveau à la menuiserie artisanale et à la vaisselle vintage. L'élégance facile de la salle sert de toile de fond idéale pour la cuisine américaine inventive. Le menu saisonnier du chef Andrew Zimmerman met en valeur la pureté et la qualité des ingrédients, Sépia célèbre la tradition - avec une touche moderne.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Andrew Zimmerman

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2022

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Le menu de dégustation américain saisonnier du chef Andrew Zimmerman est si succulent que ce restaurant favori du West Loop a toujours conservé son étoile MICHELIN depuis son obtention en 2011. Vous aurez le choix entre plusieurs options pour votre souper de quatre services, dont des plats tels que des gnudi de ricotta croustillants, de la lotte rôtie avec des palourdes, et un pavlova de pois sucrés avec un sorbet au citron Meyer. Vous ne manquerez pas d'opter pour l'accord mets-vins, car le restaurant a reçu le prix d'excellence « meilleur de 2022 » de la part du Wine Spectator. Ce restaurant est d'autant plus spécial qu'il est installé dans une imprimerie datant de 1890, avec des sols de style Art nouveau et des murs en briques brutes.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17H00–22H00 Souper lun–jeu 17H00–21H00
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour groupes privés
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    West Loop
  • Rue transversale
    Randolph
  • Parking details
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Vin

Expériences

  • New Year's Eve 2024

    125,00 $ US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!
  • New Year's Eve 2024

    175,00 $ US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!

L'opinion de 5 334 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,9Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiance
  • 4,6Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Chicago / Illinois

    Américain Contemporaine

  • Chicago

    Meilleure cuisine

  • Chicago

    Américain Contemporaine

5 334 commentaires
  1. Crisley

    Greensboro

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Speechless! So amazing! It’s definitely worthy everything

    Ce commentaire est-il utile?

  2. julie

    Cincinnati

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Incredible food and service. Each course was thoughtful and delicious. Our server Kim was kind, helpful, and the dinner was perfectly paced. Perfect place to celebrate my birthday!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Maurice

    Londres

    9 commentaires

    5.0

    9 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    What a fabulous dining experience. Sat at a table in front by the window and glad we did. Not nearly as noisy as in main part of restaurant, and more importantly the table was much larger for four. Our server (Alex) was a 5 star guy and the food was so good. The meal almost doubled in price due to the wine pairing and didn’t mind at all. Will definitely be going back.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Sachin

    Chicago

    6 commentaires

    VIP
    5.0

    6 commentaires

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wonderful service wonderful and well executed cuisine and wine

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Mona

    Amsterdam

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Epic in every way. Will go back for sure loved the vibe too

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Sara

    Milwaukee

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 13 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Beautiful meal and fabulous drinks. Staff was very delightful.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Joan

    Edmonton

    2 commentaires

    VIP
    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 13 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This was such an amazing experience. My partner and I were in Chicago for work over our anniversary, and decided to have a nice night out to celebrate. A friend local to Chicago recommended Sepia, and I'm so glad she did. From the moment we stepped inside, the evening was magical. The host staff and kind and helpful, the restaurant is beautiful, and the energy of the place was exciting but not overwhelming. We were very lucky to have Alex as our server, and he started off my assuring us he'd seen the note about the allergies in our party, and walking us through what was safe to eat, and how they could amend things if we wanted to try certain dishes. We added the wine pairing to the tasting menu, and each combination was thoughtful and delicious. Every time a dish was brought out, someone explained the components to us, which I loved because it makes the tasting menu experience so much more engaging, and Alex was so fun to chat with about the wines and why they were paired. He was a big highlight of our experience! Particular standout dishes were the popcorn and leek velouté, the gnudi, the duck breast, and the short rib, but we didn't have a bad bite all night. All in all, a magical evening and I can't wait to come back to Chicago to come back to Sepia!

    Ce commentaire est-il utile?

  8. HomeSwedeHome

    Chicago

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 10 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Was recommended Sepia by a foodie friend several years ago but covid delayed many of our restaurant experiences. We went with a group of six. We all tried different courses and everyone was impressed by the presentation, flavor and service. Several did wine pairings which were different for each selected course and got high ratings all-around. The cocktails were also great. We were seated at a semi-private corner table with a really cool light accent. Overall it was a great experience and we are already planning a return trip.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Amaryllis

    Chicago

    15 commentaires

    3.0

    15 commentaires

    Y est allé le 9 novembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 3
    The Out of the Woods cocktail was outstanding. Food was good but, based on our experience, comparable to other non Michelin good restaurants. Flavors were good but not enticing. Food presentation was nice. The wine pairing did not enhance the dining experience. Service was great and the staff very professional, friendly and attentive. Our cheese paired wine was substituted and not charged since we did not like the sherry initially served due to our personal preference. Ambiance was ok, a little noisy. Overall a good dining experience but expected a higher level based on the one Michelin star rating and cost.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Tomoko

    Chicago

    10 commentaires

    VIP
    5.0

    10 commentaires

    Y est allé le 9 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    We had a lovely evening! The courses were amazing!

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Sepia propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (312) 441-1920.

Le restaurant Sepia a été coté 4,8 étoiles par 5334 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 19 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Sepia

123 North Jefferson St, Chicago, IL 60661

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Randolph
  • Quartier
    West Loop
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17H00–22H00 Souper lun–jeu 17H00–21H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Installations pour groupes privés
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable