Shoya Melbourne
4.6
40 commentaires
100 $ et plus
Japonaise
Effectuer une réservation
2 personnes
24 nov. 2024
19 h 00
Des expériences sont disponibles.
- Bien pour les occasions spéciales
- Sain
- Bien pour les repas d'affaires
Sections du restaurant
Informations supplémentaires
- Style de restaurationRaffiné
- Prix100 $ et plus
- CuisinesJaponaise, Créatif Japonaise, Asiatique
- Heures d'ouvertureDîner mer.–dim. 12H00–13H30 Souper mer.–dim. 18H00–21H00
- Numéro de téléphone(03) 9650 0848
- Site Internet
- Options de paiementAmerican Express, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue décontractée
- Chef de cuisineShigeo Nonaka / Paul Mingi
- QuartierQuartier central des affaires de Melbourne (CDB)
- Rue transversaleBourke St and Little Bourke Street (Melb Chinatown)
- Parking detailsAucun
- Public transitCBD Access
- Renseignements supplémentaires:Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bière, Commande à emporter, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Végétalien, Vin
Expériences
Sunday Family Dinner Set
220,00 $ AU par groupe
Prépayé
1 sept. 2024 - 31 déc. 2024[For 3-4p] Sashimi $95 value, Deep fried chicken 8pc, Unagi(Grilled Eel) on rice, Tempura(4 prawns and vegetables), Grilled fish, Teriyaki chicken, Japanese tea cheesecake. Original price $285 **Only available on Sunday dinner time with pre-order** **Not suitable for vegetarian/vegan, gluten free guests**Lunch or Dinner Function Menu For Parties 10+
45,00 $ AU - 260,00 $ AU par personne
Plusieurs dates disponiblesFunction Course $100 pp Demi soup of the day Cured Salmon Fresh Tasmanian salmon topped with salmon caviar and smooth Wasabi cream Golden Perch Lightly grilled Miso marinated fish, Kabosu mousse, duck liver and sun-dried mullet roe Tuna Tartar Tuna marinated in sweet soy sauce with poppy seeds wrapped in seaweed with avocado Topped with salmon caviar, wasabi cream and Yuzu coulis Assortment of Sashimi Carefully selected and arranged by our chef to delight your eyes and mouth Tempura Moriawase Assortment of prawn, fish and seasonal vegetable Tempura Served with green tea salt Wagyu Beef Steak Eye fillet steak (MS9) Black truffle Japanese mushroom Miso sauce served with grilled vegetable and truffle mashed potato Chef’s DessertPre-Theatre: Wagyu & Seafood 7-Kaiseki (懐石)
85,00 $ AU par personne
Prépayé
Plusieurs dates disponiblesPre-order (before 5:30pm) ONLY Seating available at 6pm (until 7:20pm) - Petit Rare Salmon Steak Lightly seared Tasmanian salmon with smooth Wasabi cream, avocado and seaweed -Golden Perch Lightly grilled Miso flavoured perch, Kabosu mousse, duck liver and sun-dried mullet roe - Crab Cream Croquette Smooth crab-butter infused Hokkaido crab béchamel crumbed with rice flour - Assortment of Sashimi - Tempura assortment of prawn, fish and seasonal vegetable - Wagyu Beef Steak Eye fillet steak (MS 9) Black truffle, Enoki and shiitake Miso sauce served with grilled vegetable and truffle mashed potato -Chef’s Dessert *Please notify our staff for any special dietary requirements upon pre-ordering.
L'opinion de 40 personnes
Évaluation globale (notes et commentaires)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes
4.6
- 4,6Nourriture
- 4,6Service
- 4,6Ambiance
- 4,4Valeur
Bruit • Dynamique