Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Cancun / Riviera Maya
  4. Cancún
  5. Cancún
The Bears Den International Kitchen, Cancún, ROO

The Bears Den International Kitchen

4.2
4,2
8 commentaires
51 $ et plus
Fusion/Éclectique
  • Idéal pour les groupes
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Innovant
All you can eat tapas at The Bears Den International Kitchen Cancun, don't miss the chance to try more than 20 dishes. We are trying to make a difference in the way people look at and understand food,we believe we can change the minds one plate at a time. Our goal is to offer a culinary experience in a casual and inviting environment, to create lasting memories for the eyes and the palette. From the plates to your glass we focus on the best ingredients and exotic flavours from all over the world whit a Mexican touch, to deliver you an experience like no other here in Cancun. The Chef and his young team are full of passion and enthusiasm, we truly care about what we do, and we hope our philosophy can make a difference.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Fusion/Éclectique, Internationale
  • Heures d'ouverture
    Late breakfast dim 11H00–16H00 Souper mar–sam 17H00–23H00
  • Numéro de téléphone
    998 688 6743
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Christopher Hogan Vallieres
  • Quartier
    Cancún
  • Rue transversale
    AV. Bonampak y AV. Savignac
  • Parking details
    Gratuito
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Non-fumeur, Options sans gluten, Section fumeur extérieure, Terrasse, Vin, Vue

L'opinion de 8 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

4.2
4,2 selon l'ensemble des cotes
  • 4,2Nourriture
  • 4,6Service
  • 4,2Ambiance
  • 4,2Valeur

BruitPaisible

8 commentaires
  1. DavidM

    Montréal

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 16 mars 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Really enjoyed our meal here. All the food was on point. The Mexican craft beer selection was great. Well worth the short trip just outside the hotel zone. Loved the pork belly and the grilled avocado.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Client d'OpenTable

    Toronto

    5 commentaires

    5.0

    5 commentaires

    Y est allé le 8 mars 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Simply perfect, from the beginning to the end. My fiancé and I went 2 more times in the 10 days we were exploring Cancun. We wanted to try all 27 dishes, we almost got there. We can’t wait to go back just to eat at The Bears Den. There’s nothing like it there, the fusion of Mexican/Asian/Canadian flavours were on point. The “Mexican Truffle” Risotto was to die for, End your night with Mexican Beavertail and some Santanera Tequila. Chef Chris and team were warm and welcoming, the service impeccable. See you soon!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    Cancun

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 22 février 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Another wonderful evening of great tastes and excellent service. The adjoining restaurant plays their music quite loudly, competing and drowning out the music from The Bear’s Den. Otherwise it was a wonderful evening!

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Barbara

    VIP

    New York City

    19 commentaires

    1.0

    19 commentaires

    Y est allé le 21 février 2019

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    The experience was laughable! They brought out a baby portobello mushroom with a bit of goat cheese, literally an inch in diameter on a dinner plate. Then there was the salmon, a miniscule piece of over cooked fish also on a dinner plate. Bad enough the presentation was ridiculous but the cooking was even a bigger joke! Proceed at your own risk.....so many better options in Cancun. If you are looking for a fine dining experience seek out Le Cépages in plaza nachupte. A cab ride away from the hotel zone but well worth it.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Cookiemaven

    VIP

    Dallas

    34 commentaires

    5.0

    34 commentaires

    Y est allé le 20 février 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Upstairs patio seating in a small, lovely setting ( not air conditioned). The food was so unusual and beautifully presented. We went with the all you can eat 700 peso menu which is confusing as it’s small plates of about 2 bites each but we ordered several. My suggestion is to ask for several at one time, otherwise you wait 10-15 minutes between each serving . My food allergies were no problem and they customized my choices. We can’t wait to go back!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Client d'OpenTable

    Cancun

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 17 février 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The quality and presentation of each tasting menu item was superb and personally introduced to us by either the chef or the GM. We happened upon this restaurant by chance, as it is nearby the condo we rented, and we feel like we won the lottery!! It was such a wonderful experience! Good luck to the Chef and owner Chris and his capable and well-trained staff!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. AnneM

    San Francisco

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 10 février 2019

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Loved the atmosphere. Tasting menu was amazing! Perfect proportions for our party of four. Each course presented by the chef with an explanation of what he was presenting. The flavour combinations were amazing. The most unique birthday dinner my husband’s ever had and he’s eaten at many fine establishments over his 84 years! Will definitely return on our next visit to Cancun.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Carlos

    VIP

    México

    11 commentaires

    3.0

    11 commentaires

    Y est allé le 3 novembre 2018

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 3
    Comida buena y con propuesta, sin embargo, creo que está algo caro.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant The Bears Den International Kitchen a été coté 4,2 étoiles par 8 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Carte Google pour le restaurant The Bears Den International Kitchen

Av. Sayil, Lote 2 SM 6, Manzana 5 Int. 203, Plaza Azuna, Cancún, ROO 77500

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    AV. Bonampak y AV. Savignac
  • Quartier
    Cancún
  • Heures d'ouverture
    Late breakfast dim 11H00–16H00 Souper mar–sam 17H00–23H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Fusion/Éclectique, Internationale
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Gratuito
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Christopher Hogan Vallieres
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Assis au comptoir, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Non-fumeur, Options sans gluten, Section fumeur extérieure, Terrasse, Vin, Vue
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable