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Dining Room - The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America, Hyde Park, NY

The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America

4.8
4,8
4464 commentaires
De 31 $ à 50 $
Française

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 36 fois aujourd'hui
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Charmant
  • Chic
Ce restaurant chic et contemporain a été appelé pour Paul Bocuse, le chef le plus célèbre de la France. The Bocuse Restaurant présente une innovation de la cuisine française classique exécutée avec des techniques gastronomiques ultra-modernes, accompagnée de l'architecture à couper le souffle et d'un service qui est détendu tout en étant sophistiqué. Avec une sélection exceptionnelle de vins français et de cocktails novateurs, vous ferez une expérience culinaire unique de classe mondiale à The Bocuse Restaurant.

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Française
  • Heures d'ouverture
    diner mar–sam 11H30–13H00 Souper mar–sam 18H00–20H00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Options de paiement
    American Express, Argent comptant non accepté, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa

L'opinion de 4 464 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,7Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • New York State

    Française

  • Dutchess

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Dutchess

    Meilleure cuisine

  • Dutchess

    Meilleur service

  • Dutchess

    Meilleure ambiance

  • Dutchess

    Meilleur rapport qualité prix

  • Dutchess

    Idéal pour les groupes

  • Dutchess

    Sain

  • Dutchess

    Parfait pour les vins fins

  • Dutchess

    Bien pour les occasions spéciales

  • Dutchess

    Animé

  • Dutchess

    Les plus réservés

4 464 commentaires
  1. Linh

    New York State1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    It was wonderful overall! Proud to see the students work hard and hope to see the restaurant evolve with them. Consider offering new deserts as most were underwhelming. The Pear Meringue was the best!

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  2. Jeff

    Cancun5 commentaires

    3.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 2
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    Sadly did not meet expectations. Nothing spectacular about the whole dining experience. Food was subpar. Rookie mistakes in the service.

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  3. KarenM

    Grand Boston10 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wow wonderful evening. Everything waS perfect. Service top notch Food beyond amazing. Thank you! We had a private dining room and it was the perfect room for a siblings and spouses reunion, birthday and a 50 wedding anniversary, and a CIA alum. We traveled from four different states to gather specially to dine at CIA Thanks for making our weekend extra special.

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  4. Jackie VIP

    New York City16 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food was delicious and the menu options were great. We had the ice cream made table side which was a fun experience! Very good service! Highly recommend this restaurant.

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  5. Benjamin VIP

    New York City35 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fabulous fixed price lunch! Bocuse is a beautiful space, the food was divine and the service impeccable.

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  6. Client d'OpenTable

    Upstate NY1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    UPON ARRIVING MET BY A GREAT CREW TO SEAT US AND TAKE OUR COATS .WAITER MICHAEL K. DID AN OUTSTANDING JOB EXPLAINING THE WINE LIST AND QUESTIONS W/ MENU. FOOD WAS SUPER GOOD HAD A SPECIAL BIRTHDAY CAKE ORDERED AHEAD WAS UNBELIEVABLE .ALL AROUND A GREAT EXPERIENCE. JOE ZITO

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  7. Natalya

    Denver 3 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The experience was amazing. It was really cool to sit next to the kitchen to see the action. The servers were wonderful and the food was amazing. We will definitely be back again soon.

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  8. Peter

    Grand Boston3 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 5 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The restaurant is beautifully appointed. The food is not only lovely but delicious. I definitely recommend it.

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  9. Blaine

    New York City1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Amazing dinner Can’t wait to go back Beautifully decorated

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  10. elsje

    New York City10 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Lunch special at the Bocuse was wonderful. I had the beet salad. Amazing textures, flavor, devine touch of a cream sauce. Never experienced such amazing beets. An experiment for me that was 5 stars. My German husband had this potato, bacon, cheese appetizer . Too rich for me . He loved it. For our main entre, I had a super soft salmon with squash in a celery cream sauce. An usual flavor but very delicious. My hubby had the chicken in an amazing wine sauce. Our bread was seved with optional olive oil or butter. We had both. Desserts were incredible crepes. Wow we were full. Service was superb. Catch it if you can. The place was packed.

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FAQ

Le restaurant The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America a été coté 4,8 étoiles par 4464 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 36 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America

1946 Campus Drive, Hyde Park, NY 12538

Informations supplémentaires

  • Numéro de téléphone
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Française
  • Heures d'ouverture
    diner mar–sam 11H30–13H00 Souper mar–sam 18H00–20H00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Options de paiement
    American Express, Argent comptant non accepté, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
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