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The Progress, San Francisco, CA
Icône

The Progress

51 $ et plus
Américain Contemporaine

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2 personnes
19 h 00
Réservée 57 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Innovant
  • Animé

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2024

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2023

  • Icône Primé

    MICHELIN 1 Star

    2022

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Depuis l'espace lumineux sur deux étages jusqu'aux plats à partager d'inspiration californienne, cet établissement étoilé MICHELIN, créé par Nicole Krasinski et Stuart Brioza, lauréats du prix James Beard, est à la hauteur de sa devise : le plus grand souper de tous les temps. Commencez par le « nuage » de fantaisie de pommes de terre au caviar avant de plonger dans un plat sensationnel comme le canard Liberty Farm garni de riz frit croustillant aux arachides — vous ne serez pas déçu·e·s.


Philosophie

Our mission is to: -Consistently provide a unique environment where people can expect interesting food, distinctive wines, and meaningful service. -Support and grow our food community while nourishing our values. -Respect the food we serve from start to finish. -Always deliver remarkable food with warmth and sincerity. -Focus on the foundation, our staff. -Take risks and expect the unexpected.

Salles privées

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Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Californienne
  • Heures d'ouverture
    Souper Quotidien 17H30–22H00
  • Numéro de téléphone
    (415) 673-1294
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Installations pour groupes privés
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Contact du groupe privé
    The Events Team: (415) 673-1294
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Description
    Le restaurant jumeau State Bird Provisions (juste à côté), The Progress est aussi la vision des chefs-propriétaires Stuart Brioza & Nicole Krasinski, mais avec une portée plus large: un menu familiale choisissez-votre propre aventure qui illustre la cuisine Californienne contemporaine et rustique. Dîner dans la salle à manger propose un menu à 62 dollars/personne, y compris les collations et quatre grands plats choisis par chaque table et ajusté à la taille du groupe. Le bar en face est ouvert aux clients sans réservation toute la nuit et dispose d'une version à la carte du menu. Une riche et éclectique carte des vins ainsi qu'un menu de cocktails soigneusement préparés complètent les offres festives.
  • Quartier
    Western Addition
  • Rue transversale
    1525 Fillmore Street
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Renseignements supplémentaires:
    Apéritif et coquetel, Bar complet, Bière, Toilettes universelles, Vin
Carte-cadeau

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Expériences

  • Jolie Laide Wines at The Progress

    Seulement 20 mars 2025
    The Progress will be hosting the team from Jolie Laide Wines, offering their creative wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. Jolie-Laide is a small, avant-garde winery in Sonoma County, California, founded by Scott and Jenny in 2010. Their name, meaning "Pretty-Ugly" in French, reflects their philosophy of unconventional beauty. Known as pioneers of the "New California" movement, they emphasize natural winemaking with low intervention, whole-cluster fermentation, and early harvests to preserve acidity and freshness. They work with sustainably farmed vineyards and unique, lesser-known grape varieties. The winery also features changing, artistic labels each year, celebrating the artistry behind their wines.
    Jolie Laide Wines at The Progress photo
  • Robert Sinskey Vineyards at The Progress

    Seulement 1 mai 2025
    The Progress will be hosting the team from Robert Sinskey Vineyards, offering their exceptional wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. RSVnapa is a second-generation, family-owned vineyard and winery, committed to organic farming and sustainable practices since 1991. They follow Rudolph Steiner's “whole farm” philosophy, prioritizing soil health to create vibrant, balanced wines. With 200+ acres of vineyard and natural habitats, they foster biodiversity and sustainability. Winemaker Jeff Virnig crafts wines that emphasize elegance and finesse, avoiding score-driven reviews. The farm also integrates sheep, enriching soil and providing wool, completing the cycle of life in a closed-loop, eco-friendly system.
    Robert Sinskey Vineyards at The Progress photo
  • Cobb Wines 2022 Estate Release

    126,50 $ US par personne

    Prépayé

    Seulement 16 févr. 2025
    17 h 30
    Join us at The Workshop at The Progress for an exclusive preview of Cobb Wines' 2022 Estate Release! Guests will have the chance to savor the first tastes of seven unique selections paired with delicious hors d'oeuvres from our kitchen, with the option to pre-order your favorites. Cobb is celebrated for their exceptional wines that reflect the unique climate and soils of their Sonoma Coast vineyards. Their focus on single-vineyard Pinot Noirs, Chardonnays, and Rieslings showcases an unwavering commitment to quality. Meet Ross Cobb and his team, who will be on hand to pour and discuss the philosophy behind their remarkable wines. From 5:30 PM to 7:30 PM in The Workshop, accessible via stairs. Tickets are non-refundable.

L'opinion de 2 509 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,4Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Américain Contemporaine

  • San Francisco

    Innovant

  • San Francisco

    Américain Contemporaine

2 509 commentaires
  1. TdotEats

    Toronto

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Amazing food and ambiance! Shout out to our server Chelsea.

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  2. Julie Ann

    Washington DC

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We got lucky getting the best table in the restaurant, across from the bar in a nook under the stairs, so we easily heard each other! We chose a plant forward menu and our waiter Kai (sp?) decided on the order of the dishes. I’d trust his judgment again because we had a great time. The pigs head hid a shaved fennel and pear salad underneath. I delightfully learned how different parts of fennel tastes when shaved so finely. The Hokkaido scallops were soooo good and fresh and compared to a sushi restaurant, a very good value. My partner normally doesn’t like shellfish but he loved the scallops. We ended the savory portion of the meal with the seaweed noodles and the grilled cabbage with dill pickle butter and roe. Both plates had amazing, complimentary sauces and Kai brought us some bread to savor the last drops. The One Punch Man cocktail complemented entire the meal so well with its fruity yet creamy flavor. We got the chocolate semifreddo for dessert for the texture. It had a toasted umeboshi meringue that tasted like dates if they were slightly pickled. I left food drunk and with very happy tastebuds. I loved the restraint in all the flavors. I think a lot of dishes could’ve easily gone sideways in less capable hands, or even the meal because this menu had a lot of citrus and pickled items, and instead they nailed it just right.

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  3. Linda

    VIP

    San Francisco

    65 commentaires

    5.0

    65 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 3
    Wonderful staff and creative food options! One of my favorite restaurants in SF!

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  4. Carlos

    VIP

    San Francisco

    9 commentaires

    5.0

    9 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was perfect. Unexpected flavors and incredible service.

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  5. Andrew

    San Francisco

    5 commentaires

    5.0

    5 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Service was A++, The Drinks and Food were amazing, we’ll be coming back for sure.

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  6. Jonathan

    San Francisco

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    One of the best dining experiences I've ever had. Jennifer our waitress was incredibly nice and welcoming. Food was top notch and so was the price. I'll 100% be back

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  7. Chef A

    VIP

    San Francisco

    12 commentaires

    3.0

    12 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 4
    Our experience at The Progress last night was a mix of highs and lows. Our server was fantastic—attentive, knowledgeable, and genuinely warm. We were also checked on by multiple staff members throughout the night, which made us feel well taken care of. However, we were disappointed by the sommelier. She provided incorrect information about the bottle of wine we ordered, which was honestly embarrassing for everyone at the table. Given the caliber of the restaurant, we expected a higher level of expertise in that regard. The food itself was excellent, though some dishes felt overly restrained in seasoning. While the ingredients and execution were clearly high-quality, a little more boldness in flavor would have elevated the experience. Ultimately, while we enjoyed the food and wine, the overall cost for two people was extremely high, and we struggled to find enough value to justify returning.

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  8. maurice

    VIP

    Indiana

    36 commentaires

    5.0

    36 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was outstanding. We especially enjoyed the cauliflower, and the cod.

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  9. Robin

    VIP

    San Francisco

    14 commentaires

    5.0

    14 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Everything was spot on - from the friendly, professional service to the range of creative, delicious dishes we tried. The caviar potato cloud was divine and a fun taste sensation. (You can share it, even though they always say you shouldn’t). The black rice coated fish was good and the duck was nice but all the starters really shone. The cauliflower was my favorite but the salad and charred cabbage also were yummy. A fantastic Saturday night experience!

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  10. CharlieC

    VIP

    San Francisco

    6 commentaires

    5.0

    6 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Progress elevates everything in a dining experience. The seating is comfortable; food exceptional; and service even better. It is on the salty side, so may not be for everyone. Highly recommend it for all occasions.

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FAQ

Le restaurant The Progress a été coté 4,8 étoiles par 2509 clients d'OpenTable.

The Progress propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 57 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant The Progress

1525 Fillmore Street, San Francisco, CA 94115

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Description
    Le restaurant jumeau State Bird Provisions (juste à côté), The Progress est aussi la vision des chefs-propriétaires Stuart Brioza & Nicole Krasinski, mais avec une portée plus large: un menu familiale choisissez-votre propre aventure qui illustre la cuisine Californienne contemporaine et rustique. Dîner dans la salle à manger propose un menu à 62 dollars/personne, y compris les collations et quatre grands plats choisis par chaque table et ajusté à la taille du groupe. Le bar en face est ouvert aux clients sans réservation toute la nuit et dispose d'une version à la carte du menu. Une riche et éclectique carte des vins ainsi qu'un menu de cocktails soigneusement préparés complètent les offres festives.
  • Rue transversale
    1525 Fillmore Street
  • Quartier
    Western Addition
  • Heures d'ouverture
    Souper Quotidien 17H30–22H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine, Californienne
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Apéritif et coquetel, Bar complet, Bière, Toilettes universelles, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 673-1294
  • Installations pour groupes privés
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Contact du groupe privé
    The Events Team: (415) 673-1294
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