Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Centre ville / Gaslamp
Top of the Market - San Diego, San Diego, CA

Top of the Market - San Diego

4.5
4,5
2642 commentaires
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
  • Romantique
  • Idéal pour les plus belles vues
  • Bien pour les occasions spéciales
Le Top of the Market propose une grande variété de poissons frais, des huîtres et des crustacés préparés de façon raffinée. Offrant une vue sur la baie de San Diego, Coronado et Point Loma, ce restaurant est l'endroit idéal pour manger à San Diego.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Cuisine élégante
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Fruits de mer, Californienne, Poisson
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi Quotidiennement 11H00–14H45 Cinq à sept Quotidiennement 15H00–18H00 Souper lun–jeu, dim 16H00–21H30 ven, sam 16H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (619) 234-4867 ext. 2
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Jeremy Loomis
  • Service traiteur
    Top of the Market would love to host your corporate or social function. We showcase fresh fish with exquisite presentation and have prix fixe and a la carte menu planning options available for reception style and seated events.
  • Installations pour groupes privés
    Top of the Market has semi-private and private dining areas that offer exceptional views of the bay with world class service. For more information on these spaces and to review our special event menus please contact our Event Coordinator at eventsatthemarket@gmail.com.
  • Contact du groupe privé
    Cameron Schimmel: (619) 234-4867 ext. 3
  • Quartier
    Centre ville / Gaslamp
  • Rue transversale
    Broadway/Pacific Highway
  • Parking details
    The lot directly in front of our restaurant is metered and monitored by the Port of San Diego seven days a week from 10am-8pm. The meters accept quarters and Credit Cards. It is $2.50 per hour (up to 3 hours). We offer valet service that is $12 (up to 3 hours) for our guests and available seven days a week from 11am until closing.
  • Public transit
    We are two blocks from the Sante Fe Depot station.
  • Animation
    Our Top of the Market chefs provide exciting live action as they masterfully prepare seafood right before your eyes!
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Cachère, Droit de bouchon, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin, Vue

L'opinion de 2 642 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

4.5
4,5 selon l'ensemble des cotes
  • 4,5Nourriture
  • 4,5Service
  • 4,5Ambiance
  • 2,5Valeur

BruitMoyen

2 642 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    San Diego

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 15 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    As always an absolute great dining experience. Great food, outstanding service and a view like no other...

    Ce commentaire est-il utile?

  2. LeLu

    Minneapolis

    110 commentaires

    5.0

    110 commentaires

    Y est allé le 13 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The setting is the charming part of this restaurant overlooking the San Diego Bay. The wait staff were top notch and our food was delicious and beautifully presented. Our beet salad was filled with adequate chunks of beets and flavorful dressed greens. The flavor of the roasted salmon was perfect but the purple roasted carrots were still hard and difficult to cut. We tried the sun chokes as a side vegetable and they were tasty. of course the key lime panda cotta with white chocolate was superb. We all bought fresh fish from the showcase on the main floor. The huge shrimp were the best flavor and the salmon cooked up nicely at home. This is a destination restaurant for our San Diego visits.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. BiffThayerer

    San Diego

    22 commentaires

    5.0

    22 commentaires

    Y est allé le 10 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Had dinner with a friend and ate at the counter near the grill. Always a great treat to see how your food is actually prepared. Austin was running the grill and served us up some sample apps that were great. Followed that with Crab Cakes and Scallops. So buttery and cooked to perfection. Always great service and friendly staff.

    Ce commentaire est-il utile?

  4. skylars

    Las Vegas

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 8 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We were there this last Sunday, as always first class, when ever in San Diego it is our go to. The cold sea food platter for 2 is so worth the$.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    Houston

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 8 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food was delicious and our servers were great!! Really enjoyed our night!!

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  6. CyndiF

    Minneapolis

    6 commentaires

    VIP
    5.0

    6 commentaires

    Y est allé le 8 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We’re here on vacation and always come back to the restaurant. Amazing food, service and view! Outstanding!

    Ce commentaire est-il utile?

  7. ThomasD

    Philadelphie

    18 commentaires

    VIP
    4.0

    18 commentaires

    Y est allé le 7 mars 2020

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Limited menu (which I like), and very tasty food. Thought prices were a little high, but you are sitting on top of the bay with beautiful un-obstructed views. Outstanding wait staff.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. SN00

    Londres

    6 commentaires

    1.0

    6 commentaires

    Y est allé le 6 mars 2020

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 3
    4. Ambiance 2
    Overl all the Swordfish was served cold and the food quality poor compare to before. Wouldnt recommend at all...

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Client d'OpenTable

    Nouveau-Mexique

    54 commentaires

    VIP
    5.0

    54 commentaires

    Y est allé le 6 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Very nice dining experience. Good food, great service.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. FuzzyBeaver

    Toronto

    208 commentaires

    VIP
    5.0

    208 commentaires

    Y est allé le 5 mars 2020

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    The crab cake appetizer was amazing. It must be 100% crab. The sauces were so yummy. Mains ere sea bass and it was cooked perfectly. So moist and flavourful. Excellent wine list and the waitress recommended a beautiful chardonnay from Russian River. Service was quite good. Great views.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Top of the Market - San Diego a été coté 4,5 étoiles par 2642 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez contacter le restaurant directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Carte Google pour le restaurant Top of the Market - San Diego

750 North Harbor Drive, San Diego, CA 92101

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Broadway/Pacific Highway
  • Quartier
    Centre ville / Gaslamp
  • Heures d'ouverture
    Repas du midi Quotidiennement 11H00–14H45 Cinq à sept Quotidiennement 15H00–18H00 Souper lun–jeu, dim 16H00–21H30 ven, sam 16H00–22H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Fruits de mer, Californienne, Poisson
  • Style de restauration
    Cuisine élégante
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    The lot directly in front of our restaurant is metered and monitored by the Port of San Diego seven days a week from 10am-8pm. The meters accept quarters and Credit Cards. It is $2.50 per hour (up to 3 hours). We offer valet service that is $12 (up to 3 hours) for our guests and available seven days a week from 11am until closing.
  • Public transit
    We are two blocks from the Sante Fe Depot station.
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Jeremy Loomis
  • Animation
    Our Top of the Market chefs provide exciting live action as they masterfully prepare seafood right before your eyes!
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brunch la fin de semaine, Cachère, Droit de bouchon, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (619) 234-4867 ext. 2
  • Service traiteur
    Top of the Market would love to host your corporate or social function. We showcase fresh fish with exquisite presentation and have prix fixe and a la carte menu planning options available for reception style and seated events.
  • Installations pour groupes privés
    Top of the Market has semi-private and private dining areas that offer exceptional views of the bay with world class service. For more information on these spaces and to review our special event menus please contact our Event Coordinator at eventsatthemarket@gmail.com.
  • Contact du groupe privé
    Cameron Schimmel: (619) 234-4867 ext. 3
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable