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Original Seth Bird House  - Winvian - Winvian Farm, Morris, CT

Winvian Farm

4.7
4,7
232 commentaires
51 $ et plus
Américain Contemporaine

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2 personnes
19 h 00
Réservée 2 fois aujourd'hui

À propos de ce restaurant

  • Charmant
  • Romantique
  • La perle du quartier
Executive Chef Chris Eddy approaches his craft with the core values of "integrity and culinary artistry," promising "solidness is our signature." One taste and you understand you are in the hands of a master, so skilled at his seed-to-table approach using simple, crisp and seasonal ingredients. Winvian's is dedicated to exceed expectations and meet the needs of individual guests, as it is second nature. The menu changes daily, remaining connected to surrounding land and larger community. To compliment our food philosophy, we have put together an extensive wine list of 350 labels from 13 countries and 37 different regions with the emphasis on USA, France and Italy. The end result: a memorable dining experience.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Dîner mer.–dim. 12H00–14H15 Souper mer.–dim. 18H00–20H00
  • Numéro de téléphone
    (860) 567-9600 ext. 204
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Chris Eddy
  • Installations pour groupes privés
    NEW ENGLAND’S MOST UNIQUE MEETING AND CELEBRATIONS VENUE Custom made menus
  • Quartier
    Morris
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bière, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin, Vue

Salles privées

L'opinion de 232 personnes

Commentaires sur le restaurant Winvian Farm de personnes qui y ont mangé. Selon des cotes récentes.

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,9Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,1Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Connecticut

    Romantique

  • Litchfield County

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Litchfield County

    Meilleure cuisine

  • Litchfield County

    Meilleur service

  • Litchfield County

    Meilleure ambiance

  • Litchfield County

    Sain

  • Litchfield County

    Parfait pour les vins fins

232 commentaires
  1. Ann

    Connecticut5 commentaires

    4.0

    Y est allé le 1 mars 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    We had an excellent lunch. The room could be more attractive, but the view is pleasant.

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  2. Patsy VIP

    New York City2 commentaires

    5.0

    Y est allé le 14 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Fantastic food and drinks, we can't wait to go back.

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  3. Lisa VIP

    New York City131 commentaires

    5.0

    Y est allé le 7 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Did the fixed price menu. Food was amazing, service could not have been more attentive. Would have liked a few more appetizer and dinner options but would highly recommend Winvian for a special evening.

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  4. Jan VIP

    Connecticut40 commentaires

    5.0

    Y est allé le 7 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    It was our first time visiting. Excellent service, ambience, delicious food. Caesar salad was large enough for 2 of us to share. It was filled with fresh herbs, crisp,lettuce and tasty dressing. Burger was huge, cooked exactly as requested. Ricotta ravioli were light, refreshing in sage brown butter sauce. We’re still thinking about the mousse with poached pineapple dessert. Can’t wait to return,

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  5. CHEFLOW

    New York City2 commentaires

    1.0

    Y est allé le 18 janvier 2025

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    ... I am a chef...proud, dedicated 40yrs. Hospitality is and was the mission. A+ambiance, staff, OUTSTANDING Ok...for me this is very hard ...but truth be told..if truly the recognized Hospitality venue that you truly are. NO question, your premises ...beautiful, just beautiful. Now let's talk Ceasars Salad...few visible garnishes buried under Frisbee and romaine, half Hazard display...DISAPPOINTING...uou are talented enough...do better Cheese course display not representing your delicious cuisine. A...SLATE DRIES OUT CHEESE. B.THE CHEESE SUCKED...cheddar was dry, hard..check it out ..the olives had pits, think about the guests experience with said olives...flavorell and boring. Honey.wax combo SUCKED, lol..chewing a way laced everything bites...bad idea...get back to basics..focus on the cheese .. not the foofoo jellies, the cheese is the star if the show... I know, I'm sorry..lastly...feeding people is an honor...whether a tavern, bar,cafe, or 5 star resort...cook with you soul, your guts,,,your heart will follow. God bless, God speed Culinary Institute of America class of 1985 Chef Chef

    2 personnes ont trouvé ce commentaire utile

  6. Harlan

    New York City3 commentaires

    5.0

    Y est allé le 26 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Outstanding food preparation and presentation. Attentive and friendly service in a cozy ams welcoming space. Time passes without a care in the world. A perfect afternoon getaway!!

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  7. Michael VIP

    New York City60 commentaires

    3.0

    Y est allé le 26 décembre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Nice venue; limited menu and vegetarian options. Small portions. Friendly service.

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  8. Eileen VIP

    New York City11 commentaires

    5.0

    Y est allé le 4 décembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This is a true dining experience from beginning to end. Well worth the hour drive. Beautiful setting , outstanding service and incredibly delicious food prepared with great care and attention to detail. Superb is the best descriptive I can think of.

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  9. amy

    Chicago 9 commentaires

    5.0

    Y est allé le 30 novembre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wonderful all around ! Great presentation and taste

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  10. Christopher

    Montréal4 commentaires

    4.0

    Y est allé le 26 octobre 2024

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Classic old New England style with exclusive vibe. Lovely grounds and a peaceful setting. The Tavern had a relaxed and comfortable atmosphere. We enjoyed eating in the sunny solarium watching nature and seeing the chef run out to the garden to pick an herb or such for a plate he was preparing. Doesn’t get fresher than that!

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FAQ

Le restaurant Winvian Farm a été coté 4,7 étoiles par 232 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 2 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant Winvian Farm

155 Alan White Road, Morris, CT 06763

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Morris
  • Heures d'ouverture
    Dîner mer.–dim. 12H00–14H15 Souper mer.–dim. 18H00–20H00
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Américain Contemporaine
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chris Eddy
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bière, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Salle à manger privée, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (860) 567-9600 ext. 204
  • Installations pour groupes privés
    NEW ENGLAND’S MOST UNIQUE MEETING AND CELEBRATIONS VENUE Custom made menus
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