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Ranch House Restaurant at Devil's Thumb Ranch, Tabernash, CO

Ranch House Restaurant at Devil's Thumb Ranch

4.6
4,6
602 commentaires
De 31 $ à 50 $
Américaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 8 fois aujourd'hui
  • Charmant
  • Parfait pour les vins fins
  • Idéal pour les plus belles vues
Pour la majeure partie des habitants de Grand Country, le Ranch House Restaurant at Devil's Thumb Ranch est l'endroit où aller pour profiter d'une occasion spéciale. Cet établissement sans prétention, agrémenté de parquet en bois franc, se trouve à l'entrée d'une prairie, juste à côté de la ligne continentale de partage des eaux d'Amérique du Nord. Il est situé dans la propriété d'origine où se trouvait le ranch dans les années 1930. Il est agréable de penser que les premiers pionniers ont en partie choisi ce lieu pour sa vue magnifique : le wapiti et l'orignal se promènent dans les alentours, tandis que les étoiles tapissent le ciel comme vous ne le verrez jamais dans une ville. On peut également penser que ces anciens éleveurs aimaient aussi la bonne nourriture. Le Ranch House Restaurant perpétue la tradition avec style. Il sert une nouvelle cuisine américaine de montagne : de la bonne nourriture préparée avec des aliments de qualité, en utilisant des produits bio et cultivés localement dès que possible. Toujours frais, toujours délicieux.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Américaine, Grillade, Gibier
  • Heures d'ouverture
    mer.–dim. 17H00–21H00
  • Numéro de téléphone
    (970) 726-5633
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Installations pour groupes privés
    John Ls’ Wine Cellar is not only well stocked with vintages to complement any meal in the Ranch House Restaurant and Saloon, it’s also an intimate and elegant private dining room with a bit of history built right in. In the room, the beautiful cherry wine racks and beams were crafted from 150-year-old cherry trees harvested on the owner’s family land in Adirondack Park in New York. Known hereabouts as John Ls’ Wine Cellar, it’s named in memory of two family members. To get to the wine cellar dining room, you have to pass through the Barrel, a hand-crafted wine uncorking room (for up to 16 people), where you can socialize before your dinner in the Cellar.
  • Quartier
    Tabernash
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Foyer intérieur, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vin, Vue

L'opinion de 602 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.6
4,6 selon des cotes récentes
  • 4,6Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,8Ambiance
  • 3,8Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Montagnes

    Meilleure ambiance

  • Montagnes

    Américaine

602 commentaires
  1. Jeff

    Denver

    1 commentaire

    1.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 4
    4. Ambiance 2
    No appealing appetizers or sides. Caesar salad was for some reason grilled thus wilted, dressing was flavorless. Ordered $198 wagyu steak and the chef couldn’t cook it to desired temp. First time was under, second time was over. For some reason they still sent it out though. Fries came out floppy like wet noodles. Server removed the fries from the bill but did nothing for us for the poorly cooked expensive steak. She just asked if we were staying at the hotel but when we told her no she decided not to help any further. Total bummer

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  2. angela

    VIP

    Washington DC

    65 commentaires

    5.0

    65 commentaires

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Absolutely incredible experience service and food.

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  3. Michael

    Denver

    11 commentaires

    5.0

    11 commentaires

    Y est allé il y a 4 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    If you're not staying at Devil's Thumb Ranch in the winter, then it's best to have an early reservation or arrive early so you can take in the views before dark. They are incredible! The food is always amazing. We had the 6 oz Wagyu sirloin special and the elk pot pie. They are known for the beef, and it is spectacular. The elk pot pie was more like a stew with a pastry topping than a traditional creamy pot pie. It was awesome and all the tables around us asked what it was because it looked so amazing! Always a great treat for a special dinner.

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  4. Jordan

    Dallas

    3 commentaires

    5.0

    3 commentaires

    Y est allé le 9 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great dining experience as always at Devil’s Thumb!

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  5. eric

    VIP

    Phoenix

    3 commentaires

    1.0

    3 commentaires

    Y est allé le 8 février 2025

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    If the food were half the price I would simply never return and save my opinion. If that was wagyu beef, I’m Michael Jordan. The only beef menu options are all wagyu, fyi. The “wagyu” was served cold (not deliberately). The Halibut was riddled with bones and had an entire stick of melted butter at the bottom of the plate soaking the accompanying vegetables and puree. I’m from Chicago, and we’re a food town. If this restaurant were opened there it would be closed inside of 3 months. Until now I didn’t think it possible to be insulted by a meal.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  6. Melvyn

    VIP

    Denver

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 6 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent food, charming atmosphere, Dustyn was a wonderful waiter!

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  7. Todd

    San Antonio

    9 commentaires

    5.0

    9 commentaires

    Y est allé le 6 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great atmosphere. Great service. Delicious food. Great selection.

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  8. sara

    VIP

    Houston

    8 commentaires

    4.0

    8 commentaires

    Y est allé le 3 février 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    Overall the experience was good, service was excellent but the notation that the price point is $30-50 is way off!! We were looking forward to a nice steak so we bit the bullet and ordered the Denver Steak at $110 each. Flavor was good but a little on the tough side especially for the price point. Honestly we have had better steak at half the price. Granted we live in Houston so our perspective may be skewed since we have some of the best food in the U.S. Overall a nice dinner but at a final bill over $400 we did not feel the value was in line and consequently won't be returning.

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  9. Gail

    VIP

    Portland

    5 commentaires

    3.0

    5 commentaires

    Y est allé le 1 février 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 5
    4. Ambiance 3
    Server was wonderful, gave him 5 stars. For the prices we were a bit disappointed in the menu. Desert another 5-stars was the best part of the meal. We all felt that we would not need to go back and didn't leave feeling that this was the best steak we have ever had. Extremely expensive and the experience was so-so.

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  10. Gary

    Milwaukee

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 25 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Our dining experience at Devils Thumb Ranch House Restaurant was amazing!!!! The cozy ambiance, delicious food and prompt courteous service made our “date night” very special… We’ll be back

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FAQ

Le restaurant Ranch House Restaurant at Devil's Thumb Ranch a été coté 4,6 étoiles par 602 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 8 fois aujourd'hui
Carte Google pour le restaurant Ranch House Restaurant at Devil's Thumb Ranch

3530 County Road 83, Tabernash, CO 80478

Informations supplémentaires

  • Quartier
    Tabernash
  • Heures d'ouverture
    mer.–dim. 17H00–21H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Américaine, Grillade, Gibier
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement privé
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    5à7, Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Foyer intérieur, Non-fumeur, Salle à manger privée, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (970) 726-5633
  • Installations pour groupes privés
    John Ls’ Wine Cellar is not only well stocked with vintages to complement any meal in the Ranch House Restaurant and Saloon, it’s also an intimate and elegant private dining room with a bit of history built right in. In the room, the beautiful cherry wine racks and beams were crafted from 150-year-old cherry trees harvested on the owner’s family land in Adirondack Park in New York. Known hereabouts as John Ls’ Wine Cellar, it’s named in memory of two family members. To get to the wine cellar dining room, you have to pass through the Barrel, a hand-crafted wine uncorking room (for up to 16 people), where you can socialize before your dinner in the Cellar.
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