Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nashville

Diners' Choice : restaurants de type Américain Contemporaine à Nashville

Logo OpenTable rouge
OpenTable
Mise à jour 05 décembre 2024

À la recherche des meilleurs restaurants offrant la meilleure cuisine Américain Contemporaine toutes catégories confondues à Nashville? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse plus de 400 000 nouveaux commentaires de client·e·s. Nous trions les résultats par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est un bon partenariat : vous réservez, mangez et nous faites part de vos commentaires. Nous vous écoutons et partageons vos résultats pour que tous puissent en tirer parti. Profitez-en!


Une photo du restaurant Bastion
4.9
4.9 (44)
51 $ et plus
Américain Contemporaine
South Nashville
À propos du restaurant
Bastion is the 24-seat restaurant of James Beard Foundation Award Nominee Chef Josh Habiger. It is located in a separate area within the casual cocktail bar of the same name, and it is a part of the Wedgewood Houston neighborhood of Nashville, TN. Bastion's dining room features counter seating around the kitchen for parties of 2 as well as three tables for parties of 3 to 6. Bastion's small team serves a weekly set menu of six dinner courses featuring many dishes with a wide variety of flavors, ingredients, and inspirations. Friendly service guides you through the culinary experience, which also features wine pairings, creative cocktails, and a curated vinyl soundtrack. Come early or stay late in the hidden Little Bar, which is a private offering for guests of the restaurant.
Une photo du restaurant Pelican & Pig
4.9
4.9 (41)
De 31 $ à 50 $
Américain Contemporaine
East Nashville
À propos du restaurant
Owned and operated by husband and wife team Nick & Audra Guidry, Pelican & Pig operates with playful creativity and service in mind. Drawing inspiration from places they have lived and from their many travels, in name and through the menu, the restaurant is a nod to the inspirations and influences from the past and present. By bringing a fine-casual dining service experience to a comfortable, cozy atmosphere, it is our goal to provide exceptional service through attention to details and knowledge of products and menus.

Upon entering you are greeted with a view of the completely open kitchen and wood-burning hearth. Let our staff welcome and guide you through the night with our list of craft cocktails, exceptional wine and spirit offerings and our hand-selected craft beer menu.

Une photo du restaurant The Catbird Seat
4.8
4.8 (176)
51 $ et plus
Américain Contemporaine
Music Row
À propos du restaurant
The Catbird Seat is an intimate, chef-driven restaurant and culinary incubator that provides chefs a creative outlet in an interactive and open kitchen setting. With just 20 seats arranged around a U-shaped counter, guests are offered a front-row view of the chefs at work, crafting a 10-12 course tasting menu that evolves with the seasons.

Currently led by Chefs Tiffani Ortiz and Andy Doubrava, the menu features a dynamic selection of dishes that emphasize sustainability and innovation. Drawing on ingredients preserved from past seasons, foraged finds, and items from their larder, Ortiz and Doubrava showcase their commitment to creativity, resourcefulness, and a modern approach to sustainable cooking.

Since its opening, The Catbird Seat has received numerous accolades, including recognition as one of GQ Magazine’s Best New Restaurants, Bon Appetit’s Best New Restaurants, Wine Enthusiast’s Top 100 Wine Restaurants, and Opinionated About Dining’s Top 100 North American Restaurants.

Une photo du restaurant Red Pony Restaurant
4.8
4.8 (4625)
De 31 $ à 50 $
Américain Contemporaine
Franklin
À propos du restaurant
Restaurant sur deux étages offrant une fine cuisine décontractée (ainsi qu'une terrasse extérieure), le Red Pony est clairement devenue la destination favorite pour une expérience gastronomique sur l'historique Main Street à Franklin. Les chefs Jason McConnell et Carl Schultheis se sont associés pour créer un menu convivial et varié utilisant uniquement les produits les plus frais cultivés localement, les viandes et les fruits de mer. Les deux chefs qui ont travaillé ensemble pendant six ans allient leurs styles et techniques culinaires pour créer de nouveaux produits à tous les jours. Élu "Meilleur nouveau restaurant en 2006" par le magazine Southern Exposure, le menu du Red Pony est sacré comme «habile dans sa simplicité et intriguant dans sa mondanité».
Meilleur commentaire
Harrison
Y est allé le 27 janv. 2024
Best restaurant in Franklin! It never disappoints!
Une photo du restaurant etch - Nashville
4.7
4.7 (8553)
De 31 $ à 50 $
Américain Contemporaine
Centre ville
À propos du restaurant
Etch est la dernière entreprise culinaire de Chef Deb Paquette. Situé au rez-de-chaussée de la tour Encore au centre-ville de Nashville, Etch propose une salle à manger privée, un bar complet et une cuisine ouverte avec un comptoir-bar. Au cours de ses 13 premières années en tant que Chef / Propriétaire de Zola, Deb Paquette a reçu des éloges comme étant meilleur chef de Nashville et le meilleur restaurant de Nashville à plusieurs reprises. Les restaurants de Nashville sont nombreux, mais Etch se distingue avec des saveurs audacieuses et des présentations colorées. La cuisine du Etch est complétée par leur carte des vins, avec une vaste sélection de vins du monde entier. Vous pourrez également profiter de leur carte de cocktails revisitant les classiques avec une touche moderne, et offrant une variété de bières éclectiques dont les bières en fut régionales. Ils vous invitent à venir goûter à la dernière création du chef Paquette, un menu reconnu comme étant : "Signature Deb - unique, ludique, over-the-top, et vraiment digne d'ovation, comme son restaurant de Encore" (Carrington Fox, Nashville Scene).
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 20 févr. 2024
Etch is consistently our favorite restaurant in Nashville. It never disappoints!!
Une photo du restaurant etch - Franklin
4.7
4.7 (137)
De 31 $ à 50 $
Américain Contemporaine
Franklin
À propos du restaurant
etch is a globally-inspired restaurant by award-winning chef Deb Paquette. The original location opened its doors in 2012 in lively downtown Nashville; the second location opened in fall of 2024 in The Factory at Franklin. The modern restaurant houses two private dining rooms, a full bar, and a chef’s bar, giving guests a look into the restaurants' culinary prowess.

etch’s eclectic menu incorporates innovative dishes inspired by Deb and Executive Chef Jess Lambert's favorite regions of the world to leave a lasting impression, or etch, on every diner. A wine list with over 80 choices is available, along with high-gravity local beers and hand-crafted signature cocktails.

Desserts are prepared in-house by Pastry Chef Megan Williams, whose creations top the list for the city’s sweet confections. House-made ice creams and artfully plated desserts change seasonally, providing a revolving array of treats that will keep you coming back for more.

Une photo du restaurant Coal Town Public House
4.8
4.8 (540)
De 31 $ à 50 $
Américain Contemporaine
Franklin
À propos du restaurant
Coal Town Public House is a modern American grill located in the heart of Westhaven Town Center. Our diverse menu is comprised of elevated and unique takes on American cuisine, as well as a full service bar boasting a wide array of wine, beer and craft cocktails. The restaurant features a lush interior with high ceilings, stylish fixtures and plenty of natural light. Nestled against Magli Green, our retractable garage doors open completely to let in the sun, fresh air and views of the lake. The Public House will set the scene for you to enjoy a truly memorable dining experience with friends and family!

Reservations recommended. No take-out available.

Meilleur commentaire
Vogie
Y est allé le 20 déc. 2022
Just enjoy local restaurant
Une photo du restaurant Park Cafe
4.7
4.7 (1355)
30 $ ou moins
Américain Contemporaine
Sylvan Park & Sylvan Heights
À propos du restaurant
Au Park Cafe, leur philosophie est de créer une cuisine innovante en utilisant des ingrédients de saison de haute qualité et provenant des vignes. Leur équipe culinaire se consacre à vous servir une cuisine du marché avec des produits des fermes locales, des jardins et des producteurs artisanaux. La préparation des plats vise à mettre en vedette les ingrédients frais et à rehausser les riches saveurs qui caractérisent leur copieux menu.
Meilleur commentaire
NashvilleDiner
Y est allé le 26 mars 2022
Terrific restaurant. Great atmosphere, perfect service, and unique menu choices.
Une photo du restaurant Mere Bulles
4.7
4.7 (5027)
De 31 $ à 50 $
Américain Contemporaine
Brentwood
À propos du restaurant
Le Mere Bulles propose une cuisine délicieuse, un service exceptionnel et un cadre magnifique. Sa philosophie du « toujours plus haut », son objectif est de dépasser les attentes de ses clients. Vous pourrez profiter d'un dîner décontracté ou d'un repas au calme avec des clients importants. Le souper est idéal pour une occasion spéciale ou pour une soirée classique réussie. Le Mere Bulles vous rappellera ce qu'était autrefois le grand manoir de Maryland Farms. Au printemps et en été, vous pourrez vous détendre dans le patio intérieur lumineux et convivial qui est doté de baies vitrées. Entourée de majestueux érables centenaires, la terrasse est idéale par beau temps. En automne et en hiver, vous pourrez vous installer confortablement dans le salon pour savourer un bon repas à proximité de la cheminée. L'établissement possède 8 salles à manger privées accueillantes qui peuvent être réservées en contactant par téléphone ou par e-mail le personnel attentionné en charge des événements. Le dimanche, un brunch est proposé de 9h30 à 13h30.
Meilleur commentaire
AmyS
Y est allé le 17 juin 2021
Huge portions
Une photo du restaurant The Mockingbird Nashville
4.7
4.7 (3172)
30 $ ou moins
Américain Contemporaine
Le Gulch
À propos du restaurant
Modern Diner. Global Fare. Delicious Fun. This is The Mockingbird. Led by talented culinary duo executive chef / partner Brian Riggenbach and front-of-house extraordinaire / partner Mikey Corona, The Mockingbird offers a menu of comfort classics with a global twist and an ambiance of art deco diner whimsy. Walls are covered in beautiful custom-made wallpaper, painted tin tiles on the ceiling, windows open to two patios as weather allows and a larger-than-life mirrored bird sculpture overlooking the dining room. And then there’s the food and drink! Munch on a Mockingburger or Mac N Cheese (aka Feeling Grate!) while sipping an Old-Fashioned-ish or a Punchin’ Bag (ask about it – they are famous!). We also love hosting group events! We have a private dining room, an upstairs dining room and an enclosed patio, all perfect for bridal showers and bachelorette parties plus business lunches and corporate dinners. Y’all come see us! **Reservation cancelation policy is strictly enforced**

Meilleur commentaire
William
Y est allé le 8 déc. 2024
Cute restaurant, friendly staff, attentive servers, ridiculously delicious burgers!
Découvrez plus de choix des client·e·s
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable