Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. México

Diners' Choice : restaurants de type Mexicaine à México

Logo OpenTable rouge
OpenTable
Mise à jour 05 mars 2025

À la recherche des meilleurs restaurants offrant la meilleure cuisine Mexicaine toutes catégories confondues à México? Vous êtes au bon endroit. Chaque mois, OpenTable analyse plus de 400 000 nouveaux commentaires de client·e·s. Nous trions les résultats par catégorie pour vous aider à découvrir vos futurs nouveaux restaurants préférés. C'est un bon partenariat : vous réservez, mangez et nous faites part de vos commentaires. Nous vous écoutons et partageons vos résultats pour que tous puissent en tirer parti. Profitez-en!


Une photo du restaurant TK Terraza Grill
4.7
4.7 (140)
De 31 $ à 50 $
Mexicaine
Lomas / Tecamachalco
À propos du restaurant
TK Terraza Grill in Mexico City is known for its casual setting and welcoming service with a focus on barbecue. TK Terraza Grill has appetizers like quesadillas, chalupas and ribeye tacos, a number of soup options, oysters Rockefeller, barbecued pork and chicken as well as beef tartare. There are also many seafood selections like shrimp, salmon and tuna. The desserts at TK Terraza Grill include crepes Suzette, fondant of chocolate, brownie, flan, bananas flambee and apple strudel. There is karaoke with music ranging from the 70s to today. You can choose to sit outside near the fountain.
Une photo du restaurant Costa Guadiana
4.8
4.8 (436)
51 $ et plus
Mexicaine
Santa Fe / Bosques
À propos du restaurant
Grupo Hunan introduces its newest concept, Costa Guadiana, where the classic and the contemporary combine to create an unparalleled environment. A series of exquisite dishes mixing the best of Mexican cuisine with the best seafood and shellfish were created by Chef Mónica Beteta, giving life to this concept and delighting even the most particular palates.
At Costa Guadiana no detail is overlooked in creating the most enjoyable experience.

Grupo Hunan introduce su nuevo concepto, Costa Guadiana, lugar en donde lo clásico y lo moderno se fusionan creando un lugar unció con un ambiente inigualable. Una serie de exquisitos platillos que juntan lo mejor de la comida mexicana con los mejores platillos de pescados y mariscos, fueron creados por la chef Mónica Beteta para dar vida a este nuevo concepto, que deleitara hasta los paladares más exigentes.
En Costa Guadiana no se escapa un sólo detalle para que su experiencia sea la más agradable.

Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 25 mars 2018
Bien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Une photo du restaurant La Taberna del León
4.8
4.8 (915)
51 $ et plus
Mexicaine
AltaVista / San Angel / San Jerónimo
À propos du restaurant
La Taberna Del León is a fine, elegant, and beautiful 19th Century restaurant with great contemporary Mexican cuisine. Our atmosphere is perfect for both business and special celebrations.



Meilleur commentaire
Chcolatl
Y est allé le 15 déc. 2022
Excellent as always. A reliable favorite.
Une photo du restaurant Mochomos - Palmas
4.7
4.7 (1388)
51 $ et plus
Mexicaine
Lomas / Tecamachalco
À propos du restaurant
Mochomos® is the restaurant-bar that offers a new gastronomic concept based on the creativity and new tastes of Sonoran barbecue and grill cuisine. An honest cuisine that uses richness and high quality in meats, fish, seafood and wines from the region as well as the new national labels recognized worldwide. A distinguished and friendly place that has modernized the culinary art of Sonoran and northern cuisine by fusing its gastronomic richness with a wide selection of appetizers with original recipes and processes, the best cuts of meat and typical dishes as well as daily specialties in an extraordinary experience for business occasions, friends and families.
Meilleur commentaire
OpenTable Diner
Y est allé le 15 févr. 2022
San valentine
Une photo du restaurant Carmela y Sal
4.7
4.7 (2311)
51 $ et plus
Mexicaine
Lomas / Reforma
À propos du restaurant
Carmela is not from here, but she is not from there either. Its cuisine is inspired by our lands, but its ingredients can be born anywhere. And besides, Carmela puts something totally unique in the pot. The salt of your life. In quantities that only her heart knows. Carmela cooks like at home. Surrounded by love, colors, textures and memories. What are you coming to eat? Feelings, but on the plate.

Reservation numbers: 5576001280 y 5576001279

Meilleur commentaire
OpenTable DinerVIP
Y est allé le 12 sept. 2021
Súper bien !!!
Une photo du restaurant Estoril
4.8
4.8 (272)
51 $ et plus
Mexicaine
Polanco/Nueva Anzures
À propos du restaurant
In 1971, Rosa and Guillaume Martin opted for excellence in service. Together with Chef Pedro Ortega, they fused French and Oaxacan techniques to create a culinary tradition.
Chef José Miguel Cruz joins the Estoril team to create innovative and attractive dishes for the new Estoril generation.

Today, Diane and Guillaume Martin continue to create experiences with quality and warmth. The excellence of Estoril's service and gastronomy remains current after 50 years

Une photo du restaurant Tezontle
4.5
4.5 (31)
De 31 $ à 50 $
Mexicaine
Centro
À propos du restaurant
“Tezontle”, restaurante terraza de comida mexicana, ubicado en el centro Histórico de la Ciudad de México dentro de “Casa de la Luz Hotel Boutique”. Es un proyecto gastronómico representado por el Chef Ejecutivo Jorge Sibaja y el Chef Ezequiel Garnica originarios del estado de Oaxaca, quienes están buscando enaltecer la gastronomía tradicional mexicana, utilizando técnicas culinarias y productos autóctonos mexicanos con un enfoque a la gastronomía contemporánea.


Une photo du restaurant Testal - Polanco
4.6
4.6 (47)
51 $ et plus
Mexicaine
Polanco/Nueva Anzures
À propos du restaurant
Restaurante TESTAL, especializado en Cocina Mexicana de Origen, abre sus puertas al público el 15 de mayo del 2015 para ofrecer lo más selecto y tradicional de la alta cocina mexicana y se erige, además, como una opción ideal para los más exigentes paladares. Su nombre proviene de la palabra náhuatl tixtlali o textlali que significa masa para poner. Así TESTAL es la evocación a las bolitas de maíz que le dan origen a la tortilla mexicana. Por favor, considere que para mesas a partir de 10 personas el restaurante pedirá un depósito de 200MXN por persona para poder confirmar y garantizar la reservación.

Une photo du restaurant Restaurante Aúna
4.7
4.7 (227)
51 $ et plus
Mexicaine
Polanco/Nueva Anzures
À propos du restaurant
Somos un restaurante ubicado en Polanco que ofrece un menú para compartir. Trabajamos con producto local y de temporada acompañado de una selección de vinos naturales y cervezas artesanales.
Meilleur commentaire
FernandL
Y est allé le 15 févr. 2024
On est clients de Quintonil qu’on adore. Aúna se veut un lieu plus convivial, qui offre une cuisine distincte et savoureuse. C’est réussi, autant dans l’atmosphère que dans les plats. On l’adore aussi. :)
Une photo du restaurant Voraz
4.6
4.6 (99)
51 $ et plus
Mexicaine
Condesa / Roma
À propos du restaurant
VORAZ, es una Gastrocantina donde los platos combinan ingredientes y técnicas tradicionales mexicanas con un toque contemporáneo.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable