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Tavern on the Green, New York, NY

Tavern on the Green

4.7
4,7
19186 commentaires
De 31 $ à 50 $
Américaine

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2 personnes
19 h 00
Réservée 121 fois aujourd'hui
  • Charmant
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Idéal pour les plus belles vues
Magical est un mot souvent mentionne lorsque l'on parle de Tavern On The Green et on ne peut pas s'empêcher de ressentir de la magie dans l'air. Jim et David, l'architecte Richard Lewis et architecte paysagiste Robin Key, ont conservé l'élégance victorienne/gothique du bâtiment semi-circulaire; il est authentique, naturel, élégant et sexy. Il a été reconstruit avec une précision spectaculaire. Le décor est inspiré par une grande ferme que l'on peut trouver sur la propriété d'une villa italienne ou un manoir historique de la Hudson River Valley.

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Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Américaine, Américain Contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 09H00–15H30 Dîner lun.–ven. 11H00–15H30 Souper lun.–jeu., dim. 17H00–21H00 ven., sam. 17H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (212) 877-8684
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Bill Peet
  • Installations pour groupes privés
    Tavern On The Green offers over a dozen adaptable event spaces for receptions and dinners. Each event space offers a customized experience with a special décor that combines the classic elements and modern renovation of our iconic restaurant.
  • Contact du groupe privé
    Kerry Neal-Shaw: (212) 877-8684
  • Quartier
    Midtown West
  • Rue transversale
    Central Park West 67th Street
  • Parking details
    Discounted parking available at GGMC Parking at 10 West 66th Street. Present parking ticket to restaurant for validation sticker and receive a $5 discount. To receive discount, validated ticket must be presented to parking garage cashier at time of check out. (Please note: Discount is not valid on Early Bird Special or first hour of parking)
  • Public transit
    SUBWAY:C, B trains to 72nd Street / Central Park West Station1, 2, 3 trains to 72nd Street / Broadway StationBUS:M72 to 68th Street & Central Park WestM66 to 65th & Central Park WestM11 or M7 to 66th St & ColumbusM10 to 66th St & Central Park West
  • Animation
    Live Music
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brasserie, Brunch la fin de semaine, Café, Commande à emporter, Divertissement, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Tard le soir, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Toilettes universelles, Végétalien, Vin, Vue

L'opinion de 19 186 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,6Nourriture
  • 4,7Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

19 186 commentaires
  1. Client d'OpenTable

    Indiana1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great service. Food was excellent. Loved the entire experience.

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  2. Ashley

    Chicago 4 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This place has such a great atmosphere with excellent food and superior service. Highly recommend for all ages and groups.

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  3. AndrewS

    Hawaii3 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    It was our first time eating at Tavern on the Green and we LOVED our experience. Our waitress was great, the food was fantastic, and the 80’s music they had playing made for a perfect ambiance. 10/10 would recommend!

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  4. ScottW

    Atlanta3 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Food and Service were excellent! Just line when we visited 20 years ago.

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  5. Client d'OpenTable

    Chicago 10 commentaires

    5.0

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great service and food. Sunday brunch is a wonderful start to your day

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  6. Client d'OpenTable

    San Francisco1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food and service were very good! Unfortunately the location of our table was not enjoyable!

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  7. Client d'OpenTable

    New Orleans2 commentaires

    2.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 3
    3. Service 1
    4. Ambiance 5
    Our server was terrible. She was extremely rude and seemed annoyed to serve our table. It was just myself with my collage aged daughter and her friend. I had anticipated coming here to treat them and was sorely disappointed. Our food was cold, bland and mediocre. The manager was extremely polite, however, our service with our server after he left plummeted even further. My salmon dish would have been fantastic had it come out hot. My daughter's crab cake sandwich was terrible and flavorless with very little crabmeat. Her friend got eggs Benedict with smoked salmon instead of ham. It came out ice cold. The English muffin felt like it had just come out of the refrigerator. We were told that the cold smoked salmon must have made the dish cold, but we couldn't understand why the salmon would have made both the muffin and poached egg ice cold. When the bill came the server started to discuss it with my daughter's friend. I literally had to ask her to give it to me and speak to me. Very unprofessional and would never have expected it in this type of establishment. Oh well- there are several other places to try that I am sure will end up being worth the hype.

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  8. Client d'OpenTable VIP

    Washington DC1 commentaire

    1.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 1
    4. Ambiance 1
    I was extremely disappointed with my experience at Tavern on the Green due to the way the host handled my service dog’s presence. Despite my service dog being quietly settled on the floor, the host interrogated me about his training, refused to acknowledge my service dog certification, and insisted that I explain his training in detail—something that is not legally required under the ADA. This interaction was not only unnecessary but also made me feel unwelcome. Businesses should be well-versed in service animal laws and treat individuals with disabilities with respect. I hope management takes the time to educate their staff on proper protocol to ensure a more inclusive and compliant environment. Unfortunately, based on this experience, I cannot recommend this restaurant to those who rely on service animals.

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  9. Client d'OpenTable

    Grand Boston1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Quintessential New York Excellent food Very expensive!

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  10. Client d'OpenTable

    Chicago 1 commentaire

    5.0

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Max was an excellent waiter! Great service and very personable!

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FAQ

Tavern on the Green propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (212) 877-8684.

Le restaurant Tavern on the Green a été coté 4,7 étoiles par 19186 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

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2 personnes
19 h 00
Réservée 121 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Tavern on the Green

1 Tavern on the Green, New York, NY 10023

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Central Park West 67th Street
  • Quartier
    Midtown West
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 09H00–15H30 Dîner lun.–ven. 11H00–15H30 Souper lun.–jeu., dim. 17H00–21H00 ven., sam. 17H00–22H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Américaine, Américain Contemporaine
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Discounted parking available at GGMC Parking at 10 West 66th Street. Present parking ticket to restaurant for validation sticker and receive a $5 discount. To receive discount, validated ticket must be presented to parking garage cashier at time of check out. (Please note: Discount is not valid on Early Bird Special or first hour of parking)
  • Public transit
    SUBWAY:C, B trains to 72nd Street / Central Park West Station1, 2, 3 trains to 72nd Street / Broadway StationBUS:M72 to 68th Street & Central Park WestM66 to 65th & Central Park WestM11 or M7 to 66th St & ColumbusM10 to 66th St & Central Park West
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Bill Peet
  • Animation
    Live Music
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Brasserie, Brunch la fin de semaine, Café, Commande à emporter, Divertissement, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Tard le soir, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Toilettes universelles, Végétalien, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (212) 877-8684
  • Installations pour groupes privés
    Tavern On The Green offers over a dozen adaptable event spaces for receptions and dinners. Each event space offers a customized experience with a special décor that combines the classic elements and modern renovation of our iconic restaurant.
  • Contact du groupe privé
    Kerry Neal-Shaw: (212) 877-8684
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