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Plumed Horse Bar and Lounge  - The Plumed Horse, Saratoga, CA
Icône

The Plumed Horse

51 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 10 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Chic
  • Parfait pour les vins fins

Pourquoi ce sont des Icônes

Chef de cuisine : Peter Armellino

  • Icône Primé
    MICHELIN 1 Star2024
  • Icône Primé
    MICHELIN 1 Star2023
  • Icône Primé
    MICHELIN 1 Star2022

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: Depuis 1952, l'établissement pionnier de la Baie du Sud, The Plumed Horse, est une destination gastronomique de choix pour ses menus dégustation d'inspiration californienne. Dans ce superbe établissement étoilé au guide MICHELIN, doté d'une cave à vin de 20 000 bouteilles et d'un salon au coin du feu, le chef Peter Armellino épate avec des plats tels que le soufflé au poivre noir et au parmesan accompagné d'uni et d'une fondue au crabe bleu. Les sommelier·ère·s et les barmen/barmaids, récompensé·e·s par de nombreux prix, sont tout aussi sérieux que la cuisine et élaborent des accords exquis pour la rehausser encore davantage.


Philosophie

At Plumed Horse, our passion is creating exceptional dining experiences. For the 10th year, we've earned Wine Spectators Grand Award, placing us among just 100 restaurants. Since 2008, we've proudly held a Michelin Star, reflecting our commitment to culinary excellence, impeccable service, and unforgettable moments. We strive to delight and inspire every guest who walks through our doors.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Description
    L'air élégant et sophistiqué du Plumed Horse est réussi grâce à un intérieur moderne mettant en évidence une cave à vin de 3 étages, complètement vitrée, qui loge 1800 étiquettes et plus de 20,0000 bouteilles. Détenteur d'une étoile Michelin depuis sa réouverture, le menu contemporain californien, créé par le chef-propriétaire Peter Armellino, propose un bel équilibre entre viandes et poissons dans une ambiance élégante. Sa cuisine est présentée à la carte ou en menu de dégustation, dont un composé de légumes cultivés sur leur ferme locale. L'action qui se déroule dans la cuisine peut être vue depuis la très exclusive table du Chef. En raison de la forte demande, la table du chef ne peut être réservée en ligne. Veuillez téléphoner afin de vérifier la disponibilité. 'Le meilleur endroit pour dépenser son argent' selon Sunset Magazine, cet emplacement de Silicon Valley vous offre le meilleur en service, décoration, vin et nourriture.
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Californienne, Française, Européen Moderne
  • Heures d'ouverture
    Souper mar.–dim. 17H00–22H00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Voiturier/Valet
  • Options de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
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Expériences

  • $128 Four-Course Prix-Fixe Menu

    128,00 $ US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Chef Peter Armellino is presenting a 4-course menu, featuring his signature California cuisine, priced at $128 per guest. Canapes will begin the experience, with choices of the three courses to follow. See our menu online for current offerings at: plumedhorse.com/menu/ As always, our signature Plumed Horse Reserve Caviar is available to begin for a supplement. In lieu of a tip or gratuity, a 23% service charge will be added to all purchases. We look forward to hosting you!
    $128 Four-Course Prix-Fixe Menu photo
  • Chef's Seasonal Tasting Menu

    225,00 $ US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Enjoy Chef Armellino’s quintessentially California cuisine multi-course tasting menu. The Plumed Horse has been awarded a coveted Michelin Star consecutively each year since 2009. The tasting menu will delight your senses with a specially curated, elegantly balanced menu bound to leave a lasting impression. It is the best of what we offer. This is an 8-course experience priced at $225 per guest. Caviar service and Japanese Wagyu beef, when available, are available for a supplement AQ. In lieu of a tip or gratuity, a 23% service charge will be applied to all purchases.
    Chef's Seasonal Tasting Menu photo
  • Champagne, Fried Chicken, Caviar, more Champagne!

    225,00 $ US par personne

    13 avr. 2025 - 14 avr. 2025
    On Sunday, April 13th, join us for our second round of informality! Leave the suit at home, wear your shorts, and enjoy LOTS of Champagne with our reserve caviar, but more importantly, with Fried Chicken! Salads to start, sides with the chicken, and dessert to follow, Plumed Horse style! If you were here last year for the dinner and returning for round doux, you are part of the club and will be given an initiation t-shirt. Please note, the Fried Chicken menu will be the ONLY menu we will be serving this evening. No tasting menu or pre-fixe will be available. We cannot accommodate allergies, restrictions or preferences on this night. In lieu of tip or gratuity, a 22% service charge will be applied to all purchases.
    Champagne, Fried Chicken, Caviar, more Champagne! photo

L'opinion de 2 601 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.5
4,5 selon des cotes récentes
  • 4,5Nourriture
  • 4,6Service
  • 4,6Ambiance
  • 4Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • San Jose / Silicon Valley

    Parfait pour les vins fins

2 601 commentaires
  1. Sarah

    San Francisco14 commentaires

    5.0

    Y est allé le 1 mars 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had the 4-course tasting menu, and it was fantastic! The meal left us full and satisfied. The cocktails—Project G, Cosmopolitan, and Calm Seas—were phenomenal, with smooth textures, great mouthfeel, and complex flavors. The service was exceptional and truly elevated the experience! We enjoyed the Kona Kanpachi Crudo, Lobster Ravioli with Black Truffle, Basque Cheesecake, and Paris-Brest. Already looking forward to our next visit to The Plumed Horse!

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  2. Ana Cristina VIP

    New York City17 commentaires

    5.0

    Y est allé le 23 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Unbelievable, such a wonderful experience for us… we celebrated our son’s 19th birthday and Jeffrey was absolutely AMAZING - from the beginning to the end! We were so lucky to have Chef’s Table, enjoyed the atmosphere and the symphony that is Chef Peter and Chef de Cuisine Luis’ kitchen. Everything IMPECCABLE… THANK YOU! Unforgettable. ❤️ With love from El Salvador, until next time!

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  3. Kasey VIP

    Seattle 3 commentaires

    5.0

    Y est allé le 22 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Excellent choice for fine dining and special occasions

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  4. Jack

    Rhode Island1 commentaire

    3.0

    Y est allé le 21 février 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 2
    Wouldn’t go back. No dish really made me want more. It was decent but not worth the $1000 price tag. Service wasn’t great food wasn’t that tasty left feeling VERY underwhelmed and disappointed. Protege was way better.

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  5. Jennifer VIP

    San Francisco70 commentaires

    5.0

    Y est allé le 20 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The Plumed Horse is a lovely experience for any special occasion. We came here to celebrate our 20th anniversary. The service was spectacular. The food was beautifully presented and perfectly prepared. The sommelier provided excellent wine pairings for our courses. We hope to come back for our next important event.

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  6. Jason VIP

    Las Vegas12 commentaires

    5.0

    Y est allé le 17 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Second visit to the Plumed Horse and we were impressed. The 8 course tasting service was phenomenal! Small dishes with sweet and savory flavors that danced around in our mouths. Excellent service from all the staff and such culinary talent from the chef. We were celebrating a belated Valentines Day and judging by the full dining room, a lot of couples had the same idea. We look forward to another fantastic dining experience at the Plumed Horse.

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  7. Jaysen

    Denver 1 commentaire

    2.0

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 1
    4. Ambiance 1
    My husband and I went here for the Valentine’s Indulgence Experience menu on Saturday 2/15/25, and it was anything but. The mishaps started from the moment we walked in. We gave our name and reservation time (5 min early) to the gentleman behind the podium. He found our reservation, but seemed confused, and left without saying anything else. Standing there, wondering what was going on, a lady came from the back, and asked us for our name, then told someone to take us to the table. After passing down a couple hallways, and given no explanation of the different rooms we were passing, other than the wine room, we were seated. The gentleman pouring us water asked if we had been helped yet, which we awkwardly said yes to, because how else would we have gotten seated at a Michelin place? Another person came around to offer a glass of champagne and to find out if we would like the wine paring with dinner. We declined the wine pairing, but weren’t offered any other beverages (alcoholic or non) with our meal. The food was just meh. Some items lacked flavor, and others were chewy (scallop and duck). None of it felt indulgent at all. It was very basic. Definitely not worth the $998 price tag for two people who were just drinking water. Oh and the decor was extremely dated. The color changing lights overhead cheapened the space, and some of the ceiling lights were burnt out. I also noticed that because of the lighting design, my husband and his food were lit nicely, while me and my food were in the dark. I know this seems trivial, but again, it really cheapened the indulgence experience. Speaking of…whomever was in charge of the music needed some help with the playlist. The 90’s rap/love songs felt very out of place. There was zero indulgence here.

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  8. Sam VIP

    San Francisco1 commentaire

    3.0

    Y est allé le 15 février 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 5
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    Valentine’s Day 2025, my wife and I did the prix fixe menu and wine pairings. The food was excellent but the service seemed lacking for a Michelin starred restaurant. Our servers missed a wine pairing and completely forgot the dessert courses, bring the bill before I reminded them about the dessert. We also received the duck savory courses prior to the pasta, out of order. Lastly the tables felt too close together, more like a casual restaurant than fine dining. I don’t anticipate coming back soon.

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  9. John

    San Francisco1 commentaire

    4.0

    Y est allé le 2 février 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 3
    The staff are amazing, the food was good but not exceptional. Very dated ambiance

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  10. John VIP

    Chicago 1 commentaire

    4.0

    Y est allé le 2 février 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 3
    4. Ambiance 3
    Food was good but service was below expectations and certainly not Michelin standard. The dining room was very crowded and noisy on a Saturday night. Upon arrival, the server didn’t ask about dietary restrictions so we ended up getting food that we had to return. Everyone was rushing and we were getting run into on the hallway all the time.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

FAQ

Le restaurant The Plumed Horse a été coté 4,5 étoiles par 2601 clients d'OpenTable.

The Plumed Horse propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 10 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant The Plumed Horse

14555 Big Basin Way, Saratoga, CA 95070

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Description
    L'air élégant et sophistiqué du Plumed Horse est réussi grâce à un intérieur moderne mettant en évidence une cave à vin de 3 étages, complètement vitrée, qui loge 1800 étiquettes et plus de 20,0000 bouteilles. Détenteur d'une étoile Michelin depuis sa réouverture, le menu contemporain californien, créé par le chef-propriétaire Peter Armellino, propose un bel équilibre entre viandes et poissons dans une ambiance élégante. Sa cuisine est présentée à la carte ou en menu de dégustation, dont un composé de légumes cultivés sur leur ferme locale. L'action qui se déroule dans la cuisine peut être vue depuis la très exclusive table du Chef. En raison de la forte demande, la table du chef ne peut être réservée en ligne. Veuillez téléphoner afin de vérifier la disponibilité. 'Le meilleur endroit pour dépenser son argent' selon Sunset Magazine, cet emplacement de Silicon Valley vous offre le meilleur en service, décoration, vin et nourriture.
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    Californienne, Française, Européen Moderne
  • Heures d'ouverture
    Souper mar.–dim. 17H00–22H00
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Voiturier/Valet
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    American Express, Discover, Mastercard, Visa
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