Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes
- 4,8Nourriture
- 4,9Service
- 4,9Ambiance
- 4,6Valeur
Bruit • Moyen
Chef de cuisine : Randy Rucker
De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: James Beard semifinalist Randy Rucker and his wife-partner Amanda Rucker opened this American gem in 2019 dedicated to spotlighting seasonal ingredients from the region. The intimate dining room feels like an extension of the open kitchen, where a four-course menu changes constantly, from sweet amalia oysters with buttermilk ponzu & trout roe to smoked steelhead trout with maple, celeriac & agretti. The results landed River Twice on the New York Times's list of the best Philadelphia restaurants.
Our goal is to encourage a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region through the ingredients we select and the dishes we serve. A close relationship with local purveyors allows us to develop an evolving menu, making every visit a unique experience.
Réservez votre prochain événement avec nous
150,00 $ US par personne
Prépayé
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes
Bruit • Moyen
Actuellement, il n'y a aucun commentaire pour River Twice. Prière de partager votre expérience gastronomique après votre visite pour aider d'autres personnes à choisir un restaurant.
Le restaurant River Twice a été coté 4,8 étoiles par 12 clients d'OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.
1601 E Passyunk Ave, Philadelphia, PA 19148-1121